Οι έξυπνες προτάσεις κατά την πληκτρολόγηση σας βοηθούν να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας, προτείνοντας πιθανές αντιστοιχίες ενώ πληκτρολογείτε.
Δεν βλέπω απολύτως κανένα !! τα θεωρώ προσωπικά την φτηνή λύση για να έχουν τα κανάλια ακροαματικότητα. Και μεγάλο μου παράπονο όταν στον παιδικό σταθμό ζητάνε στο παιδί μου να πει ποιον υποστηρίζει. δηλαδή τιμωρείται όποιος δεν ακολουθεί την μόδα από την κούνια του... και το κακό είναι ότι τρολάρονται και κοροϊδεύονται συνάνθρωποί μας και στιμαγτίζοναι που ίσως δεν είναι ταλαντούχοι... Ελπίζω αλλά δεν πιστεύω να πιστεύω να κοπεί αυτή η μόδα...
Αγαπώ αυτην την παρεαγιατο βρίσκω ανθρωπους και σκεφτονται σαν εμένα. Το μαρακι εχει δίκιο.. Και ο ευτυχής ειναι ειδοε ριαλιτι.. Το πιο υγιές. Καλο σκ σε ολη την ομάδα
Παντως αν κανετε τεστ για να γίνετε χορηγος σε καποιο ριαλιτι θα σας αγαπαμε πιο πολυ και φανατικά αν δώσετε τα μισα απο αυτα τα λεφτά στο μικρο Παναγιώτη....
Αχ ρε καρδια μου... @Maria22 @Μαράκι μου θελω το ονομα που θα εδινες στο παιδακι.. Θα κανω 40 λειτουργό για τα Χριστούγεννα.. Για δικους μου λογους.. Να βαλω κ εσας μέσα.. Θα κάνει η Παναγία το θαύμα της...
Σε ευχαριστω πολυ να εισαι καλα Πετρινα θα την εβγαζα την μπουμου μου
Αναψε και εσυ ενα κερακι στην παναγια και στον αγιο Φανουριο να το βρουμε που ειναι να μαθουμε αν ζει αν το εχει παρει ο Θεουλης
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένος χρήστης για να προσθέσετε ένα σχόλιο εδώ. Εάν έχετε ήδη εγγραφεί, συνδεθείτε. Εάν δεν έχετε εγγραφεί ακόμα, εγγραφείτε και συνδεθείτε.