Οι έξυπνες προτάσεις κατά την πληκτρολόγηση σας βοηθούν να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας, προτείνοντας πιθανές αντιστοιχίες ενώ πληκτρολογείτε.
Έχεις ζωάκι; Βγάλ’ το φωτογραφία! Δεν έχεις; Βγάλε ενός φίλου, των γoνιών σου, της ξαδέλφης ή του γείτονα! Το πιο όμορφο ζωάκι κερδίζει δόξα, φήμη, συνεντεύξεις, και ο ιδιοκτήτης ένα Samsung Galaxy S10 (με κλήρωση)!
Έχεις ζωάκι; Βγάλ’ το φωτογραφία! Δεν έχεις; Βγάλε ενός φίλου, των γoνιών σου, της ξαδέλφης ή του γείτονα! Το πιο όμορφο ζωάκι κερδίζει δόξα, φήμη, συνεντεύξεις, και ο ιδιοκτήτης ένα Samsung Galaxy S10 (με κλήρωση)!
μια ένσταση θελω η κλήρωση να γίνει με κληρωση κ απο τα άτομα που έχουν βαλει φωτο κ οχι απο τα λαικ παρατήρησα ο χρηστης @ Maria22 ΤΣΙΚΟ απο χτες κ σήμερα κάθε κ λίγο παιρνει λαικ ενώ οι υπόλοιποι το πολύ να έχουμε 10 κ αυτή εχει 26 μέσα σε λίγη τώρα για ψάξτε το ευχαριστω
υπάρχουν κ πιο όμορφα!! εγω παντός μεχρι στιγμής τους έκανα ολους λαικ!.α κ κάτι άλλο αναιβαζω αρθρα-θέματα κ δεν παίρνω λαικ σχεδόν απο κανέναν,μονο πο τους διαχειριστες περνω
Για το σκυλακι Τονινο λετε; εχω κανει και εγω λικε θα το σβησω αν ειναι απλα μου αρεσε και το ειχα διξει και σε αλλους μαλλων εγω φταιω μου φανηκε παραξενο που πινει καφε
@Lida ναι για τον τονινο λέω.οχι μην σβήσεις το λαικ.τωρα εχει 28 λαικ ολοι πάνω σε αυτονπεφτει το ματι δεν μπορώ να καταλάβω!!υπάρχουν πολύ ομορφότερα ζώα τέλος παντον κάντε οτι θέλετε .......
Μπηκα και δεν μπορω να ξαναμπω στο προφιλ μου και μπηκα απο το αλλο προφιλ με το δευτερο νουμερο, δεν ξερω μπορει να φταιει το ιντερνετ, τελευταια η Q δεν ποιανει σημα πουθενα
@Ανώνυμος Μάλλον η συγκεκριμένη κοπέλα νομίζει ότι κερδίζει η φώτο με τα περισσότερα like γιατί έχει φτιάξει ένα σωρό ψευτικους λογαριασμούς για να πατάει like στην φώτο της.
λοιπόν παιδιά όπως έχετε καταλάβει δεν έχω δικό μου ζώο γιαυτο κατεβάζω φωτο από το ιντερνετ.αγόρασα όμως αυτό το αυγο
το οποίο είναι από αυτοκρατορικο πιγκουΐνο.είναι όμως ακόμα αυγο.θα παρακαλέσω τους διοργανωτές του διαγωνισμού να μη τελειώσει ο διαγωνισμός μέχρι να βγει ο πιγκουίνος μου και να σαρωσει και τα Όσκαρ και τα Νόμπελ και τα
Vanessa η μηχανοβιαΤσιουαουα 3 ετων πανεξυπνη,πανεμορφη,ταλαντουχα και ηθοποιος.Παιζει στο καναλι μου youtube :fays solutions. Ιδιοκτητης Φωτεινη Κατσιωνη.Αξιζει να βγει νικητρια