Οι έξυπνες προτάσεις κατά την πληκτρολόγηση σας βοηθούν να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας, προτείνοντας πιθανές αντιστοιχίες ενώ πληκτρολογείτε.
Καλοκαίρι σημαίνει ξεκούραση και τι πιο ωραίο από μια ταινία σε θερινό cinema με καλή παρέα και pop corn. Πες μας ποια ταινία είδες, γιατί σου άρεσε και μπες στην κλήρωση για ένα Samsung Galaxy S10!
Οι Άνδρες με τα μαύρα: Παγκόσμια Απειλή. Πολύ καλή ταινία βέβαια δεν είναι σαν τη πρώτη που βγήκε από την σειρά ταινιών με αυτό το τίτλο αλλά τις έχω δει όλες και όλες μου άρεσαν.
Η αγαπημένη μου ταινία είναι μια που είδα τώρα πρόσφατα λέγεται THE DUFF είναι μια απο της ποιό ωραίες που εγώ δεί αυτήν την στιγμή. Έχει να κανει μια μια κοπέλα που πάει λύκειό και την θεωρούν όλοι οι συμμαθητές της άσχημη και χοντρή, κάνουν πώς δεν υπάρχει και δεν της μιλάνε την κοροϊδεύουν. Εμένα με εντυπωσίασε πολύ για τη στο τέλος βρίσκει το αγόρι που την αγαπάει έτσι όπως πραγματικά είναι και το άρθρο της που έγραψε για παιδιά που πέφτουν σε κάτι τέτοιες καταστάσεις κια γίνεται βαϊραλ σε όλα τα sosial midia
Σας προτείνω να την δείτε γιατί θα καταλαβετε πολλά μέσα απο αυτήν την ταινία
Απίθανη θεϊκή ταινία αξίζει να την δείτε έχει πολλά ενδιαφέροντα πολύ πολύ περιπέτειες διάφορα συμβάντα με είναι εντυπωσιακή γιατί τα παιδιά που παίζουν συνεχίζουν να περνάνε εμπόδια ακόμα και σε πολύ αδύναμες στιγμές εχει και άλλες τέτοιες ταινίες αλλά σε διαφορετικές περιπέτειες. Ai love the movies 🌎🎥🎥🎬🎬
Είδαμε την ταινία "Anna", περίπου remake του Nikita, από τον Luc Beson πάλι. Δεν άρεσε σε όλους, αλλά η ώρα πέρασε ευχάριστα. Σίγουρα κατώτερο του Nikita...
Είδα την προηγούμενη εβδομάδα την ταινία. Πρόσκληση σε γεύμα από έναν υποψήφιο δολοφόνο. Ξεκαρδιστική σινεφίλ κωμωδία και με πρωτοκλασάτους ηθοποιούς. Πρώτη φορά είδα σινεφίλ ταινία και ενθουσιάστικα.