Οι έξυπνες προτάσεις κατά την πληκτρολόγηση σας βοηθούν να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας, προτείνοντας πιθανές αντιστοιχίες ενώ πληκτρολογείτε.
Καλοκαίρι σημαίνει ξεκούραση και τι πιο ωραίο από μια ταινία σε θερινό cinema με καλή παρέα και pop corn. Πες μας ποια ταινία είδες, γιατί σου άρεσε και μπες στην κλήρωση για ένα Samsung Galaxy S10!
Ο Ασπροδόντης. Μου άρεσε γιατί η συγκεκριμένη ταινία είναι πολύ ωραία, κατάλληλη για όλες τις ηλικίες και την βλέπει κάποιος ευχάριστα με όλη την οικογένεια όπως κι εγώ.
Αν και ξέφευγε λίγο από την αληθινή ιστορία των queen έκλαψα αρκετά γιατί ήταν τοσο όμορφο ποσό έρωτας υπήρχε μεταξύ του τραγουδιστή και της κοπέλας ποσοοο συγκινητικό ..
Είδα πριν από λίγες μέρες το Γλυκιά Πατρίδα. Ένα γουέστερν διαφορετικό από όσα ξέραμε μέχρι τώρα (καουμπόηδες, Ινδιάνοι, άγρια δύση) το οποίο είναι γυρισμένο στην Αυστραλία. Μου άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις.
επικίνδυνη αποστολή με νέους ταλαντουχους ηθοποιούς.γεμάτη δράση,περιπέτεια,αγωνία.δείτε στις φωτογραφίες την αγωνία την ένταση στο πρόσωπο των πρωταγωνιστων και θα καταλάβετε για τί ταινία πρόκειται.