Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Κάνοντας κλικ στο OK, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Κάντε κλικ Εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς χρησιμοποιούμε τα cookies.
Οι έξυπνες προτάσεις κατά την πληκτρολόγηση σας βοηθούν να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας, προτείνοντας πιθανές αντιστοιχίες ενώ πληκτρολογείτε.
Κλειδιά, γυαλιά, ακουστικά, κ.α. Χάνεις συνέχεια πράγματα; Περνάς τη μέρα σου ψάχνοντας; Ε μπράβο. Κέρδισες. 4GB για 30ημέρες! Αρκεί να γράψεις σε σχόλιο τι χάνεις πιο συχνά και να είσαι ένας από τους τρεις που θα κερδίσουν στην κλήρωση.
Χαχαχ δεν ξερω γιατι ποτε δεν την βρισκω και μπροστα στα ματια μου να ειναι!
Παντως ειναι η 3 ταυτοτητα μεσα σε 1 χρονο😂🤣 εχθες πηγα και παρεδωσα την 2η γιατι την βρηκα κατω απο το κρεβατι😂😂 ειπα στον αστυνομικο να κρατησω και τις 2 οχι μου ειπε😅😅😅 μην την ξαναχασεις γιατι δεν εχει αλλη😅😅😂
Συνήθως χάνω τους αναπτήρες μού αλλά το έχω συνηθίσει πλέον, μία μέρα γυρνώντας κομμάτια στο σπίτι από νυχτερινή βάρδια είχα χάσει τα κλειδιά μού, πάω στο αυτοκίνητο να τα ψάξω,το κάνω φύλο και φτερό, ψάχνω τής τσέπες μού, ψάχνω κάτω στο πεζοδρόμιο στις σκάλες μήπως μού έπεσαν κάτω!, σαν τρελός έκανα! Τέλος πάντων μετά από Κανά δύο ώρες περίπου παίρνω τηλέφωνο τον κλειδαρά και τον παρακαλάω να έρθει γρήγορα, καθώς βγαίνω έξω για να τον περιμένω συνειδητοποιώ ότι τα είχα αφήσει πάνω στην κλειδαριά τις εξώπορτας!🤣