Εθελοντής του μήνα Μαίου!

ΕΘΕΛΟΝ ΣΤΑΦ

Ο @alexismor  είναι ο εθελοντής του Μαίου και μοιράζεται την μοναδική του εμπειρία μαζί μας!

Έχεις και εσυ την δυνατότητα να γίνεις ο επόμενος εθελοντής του μήνα!Εικονίδιο πολύ χαρούμενου άνδραΕικονίδιο πολύ χαρούμενου άνδρα

 

1. Πότε ήρθες πρώτη φορά σε επαφή με τον εθελοντισμό;

Η πρώτη μου επαφή με τον εθελοντισμό πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2018, όπου μετά από το πέρας της στρατιωτικής μου θητείας, έχοντας αρκετό διαθέσιμο χρόνο, θέλησα να τον αξιοποιήσω εποικοδομητικά.

 

2. Με τι έχεις ασχοληθεί εθελοντικά;

Αναζητώντας δράσεις εθελοντισμού στις οποίες θα μπορούσα πάρω μέρος, ήρθα σε επαφή με την ethelon, όπου εκείνη την περίοδο οι ανάγκη που είχε προκύψει αφορούσε τη δημιουργία των ethelon days. Στο συγκεκριμένο project ανέλαβα την ανεύρεση ομιλητών για το συνέδριο, την επικοινωνία μαζί τους και την οργάνωση τόσο των ομιλιών των ομιλητών όσο και των κοινωνικών δράσεων που έλαβαν μέρος την τρίτη ημέρα του συνεδρίου, ενώ μέσα στα πλαίσια ήταν και η υποστήριξη του event το τριήμερο που πραγματοποιήθηκε. Αυτή ωστόσο ήταν μόνο η αρχή καθώς μετέπειτα συμμετείχα σε διάφορες δράσεις που πραγματοποιούσε και πραγματοποιεί η ethelon  μέχρι και σήμερα.

 

3. Πως θεωρείς ότι σε έχει βοηθήσει στη προσωπική σου ανάπτυξη;

Μέσα από τη συμμετοχή μου στα ethelon days και μετέπειτα σε διάφορες κοινωνικές δράσεις εθελοντισμού έμαθα την αξία του να προσφέρεις, να προσπαθείς όσο μπορείς για τη βελτίωση της κοινωνίας στην οποία αποτελείς μέρος. Επιπροσθέτως ήρθα σε επαφή και γνώρισα εξαιρετικούς ανθρώπους, διευρύνοντας την οπτική που είχα μέχρι τότε για διάφορα θέματα. Τέλος ανέπτυξα διάφορα soft skills της προσωπικότητάς μου εξελίσσοντας έτσι τον εαυτό μου.

 

 

4. Περίγραψέ μας την αγαπημένη σου δράση με την ethelon.

Τα ethelon days ήταν μία μοναδική εμπειρία τόσο κατά την διοργάνωσή τους όσο και κατά τις ημέρες διεξαγωγής τους.

 

5. Τι θα έλεγες σε κάποιον που δεν έχει κάνει ποτέ εθελοντισμό;

Μία δοκιμή είναι αρκετή για να αποτελέσει μετέπειτα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του.

 

 

1 Σχόλιο
Ανώνυμος
Δεν εφαρμόζεται

μπράβο του,