Κάνε τα ψώνια για τα τρόφιμα της εβδομάδας από την τοπική αγορά.

ΕΘΕΛΟΝ ΣΤΑΦ

Η τοπική αγορά προϊόντων της περιοχής σου είναι ένας μικρός θησαυρός λίγα μόλις μέτρα από το σπίτι σου. Αφού, μέσα σε αυτήν κρύβονται λαχταριστά προϊόντα, σε προσιτές τιμές και δίπλα από το χώρο σου. Τι καλύτερο από αυτό; Μα φυσικά, το γεγονός ότι θα στηρίξεις καλλιεργητές και γεωργούς, που σου προσφέρουν τα προϊόντα τους κατευθείαν από το χωράφι τους, τα οποία με μεράκι έχουν οι ίδιοι φροντίσει.

 

Φρούτα, λαχανικά, αυγά, ψάρια, μικροαντικείμενα, ακόμα και ρούχα, είναι μερικά από τα πράγματα που μπορείς να αγοράσεις από μια τέτοια αγορά. Καλή ποιότητα και καλές τιμές, καθώς επικρατεί έντονος ανταγωνισμός με πληθώρα πάγκων να κατακλύζουν την περιοχή της αγοράς και καλή διάθεση, είναι τα κυριότερα στοιχεία των αγορών αυτών.

 

Κι αν ακόμα δεν έχεις πειστεί για τα παραπάνω, σκέψου ότι δε θα χρειαστείς το αυτοκίνητο σου, για να την επισκεφτείς, εν αντιθέσει με το σουπερμάρκετ της περιοχής σου, άρα δε θα ρυπάνεις τον περιβάλλοντα χώρο σου. Γι αυτό, πάρε το ποδήλατο σου, τις υφασμάτινες τσάντες σου και ξεκίνα να πάρεις δροσερά φρούτα και λαχανικά.

 

Ανέβασε με comment μια φωτογραφία που νας μας δείχνεις την προτίμηση σου στην τοπική αγορά.

1 Σχόλιο
ΕΜΠΕΙΡΟΣ

Δυστυχώς δεν μπορώ να την τιμήσω την τοπική αγορά. Φεύγω από το σπίτι μου για εργασία 6 πμ και γυρίζω 4μμ στην καλύτερη. Προτιμώ πάντα όμως να αγοράζω πράγματα όταν έχει ο δήμος προμήθεια προιόντων χωρίς μεσάζοντες που είναι κυριακές. Η χαζή ερώτηση της ημέρας.. Αν οι λαικές αγορές ήταν απογευμα- βραδυ δεν θα ηταν καλύτερα.(?)