Τι κοινό έχουν οι τέχνες και ο εθελοντισμός; Μάθε εδώ πως να συνδυάσεις τα χόμπυ σου!

ΕΘΕΛΟΝ ΣΤΑΦ

Το να έχεις χόμπι και ενδιαφέροντα είναι από μόνο του κάτι δημιουργικό, που τις περισσότερες φορές διευρύνει τους ορίζοντες σου, σε κοινωνικοποιεί και σε ψυχαγωγεί. Επιπλέον, σε μορφώνει και μπορεί να σε ευαισθητοποιήσει. Όπως και το να είσαι εθελοντής, έχει τον ίδιο αντίκτυπο σε εσένα, πέρα από τους γύρω σου! Σκέψου λοιπόν, πόσο μπορεί να σε ωφελήσει το να συνδυάσεις τα χόμπι σου και την εθελοντική σου δράση μάζι.

        Οι τρόποι είναι αρκετά απλοί και ταυτόχρονα πάρα πολλοί. Εάν σου αρέσει να περπατάς στη φύση, σε δάση, σε βουνά και σε ακτές, μπορείς να το συνδυάσεις με καθαρισμό. Πάρε μαζί σου μια οικολογική τσάντα που μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί και μάζεψε ό,τι σκουπίδι συναντήσεις στο δρόμο σου. Ακόμα, εάν ασχολείσαι με τη μουσική μπορείς να συμμετάσχεις εθελοντικά σε δράσεις σχετικές με τη μουσική, όπως μουσικά φεστιβάλ και μουσικές διοργανώσεις. Επιπλέον, αν σου αρέσει να δημιουργείς χειροτεχνίες, καθώς και διάφορες άλλες κατασκευές, θα ήταν ιδανικό για σένα να λάβεις μέρος σε οργανώσεις, όπου θα δημιουργείς κι εκεί, αλλά θα τα δωρίζεις σε άτομα που το έχουν ανάγκη, όπως παιδιά. Αναφέροντας τους νεαρούς φίλους μας, μην ξεχνάς ότι μπορείς να απευθυνθείς σε ιδρύματα και σε κέντρα φιλοξενίας παιδιών και εφήβων, όπου σίγουρα θα μπορείς να αναπτύξεις όλες τις παραπάνω δεξιότητες και πολλές ακόμα.

        Οι τρόποι είναι πολλοί και σίγουρα θα βρεις κάτι να ταιριάζει πάνω στα χόμπι και στα ενδιαφέροντα σου, όπου ταυτόχρονα θα βοηθάς, είτε το περιβάλλον, είτε τον συνάνθρωπο σου.

2 Σχόλια
ΕΜΠΕΙΡΟΣ

να είστε καλά.

σε δεύτερο χρόνο θα θέλαμε και εθελοντικές εργασίες που θα μπορούσαμε να κάνουμε με μικρά παιδάκια μας. ξέρετε οι γονείς δεν μπορούμε να αφήνουμε παιδάκια τα σκ θέλουμε να κάνουμε πράγματα μαζί και σε συνδυασμό με αγάπη προς φύση και συνανθρώπους τους δεν ακούγεται καθόλου κακό...

ΕΜΠΕΙΡΟΣ

Να ειστε καλα😍

Ευχαριστουμε