Ψήφισε την δράση του Ιανουαρίου!

ΕΘΕΛΟΝ ΣΤΑΦ

Γράψε με σχόλιο ποια από τις δύο δράσεις προτιμάς να διοργανώσουμε πρώτα και πες μας αν θες να συμμετέχεις και εσύ!

 

1. Δημιουργία δώρων για ηλικιωμένους: Η προσφορά δώρων δεν περιορίζεται μόνο στην περίοδο των Χριστουγέννων. Είναι πολύ σημαντικό να μην ξεχνάμε να δείχνουμε στους συνανθρώπους μας πόσο τους εκτιμούμε. Γι αυτό το λόγο θα φτιάξουμε πακέτα δώρων, τα οποία θα δοθούν σε κέντρα φιλοξενίας ηλικιωμένων.

 

 

δώρα 2.jpg

 

 

2. Δημιουργική απασχόληση ηλικιωμένων: Η ανάγκη για συντροφιά είναι μία βασική ανάγκη όλων των ανθρώπων, ανεξάρτητα από την ηλικία τους. Γι αυτό το λόγο θα επισκεφθούμε ένα χώρο φροντίδας ηλικιωμένων και θα περάσουμε χρόνο μαζί τους, πραγματοποιώντας διάφορες δραστηριότητες.

 

 

δημιουργική απασχόλιση 1.jpg

 

8 Σχόλια
ΝΤΟΚΤΟΡ

νομίζω ότι ο ηλικιωμένος άνθρωπος θέλει παρέα.

οποιαδήποτε παρέα να είναι αυτή εκτος από αυτούς που τον έβαλαν στο χώρο φροντίδας ηλικιωμένων (γηροκομείο).ξέρω περιπτώσεις τις θυμάμαι κι αγριευω γιατί όπως λένε ένας γονιός μεγαλώνει πέντε παιδια.πεντε παιδια όμως δε φροντίζουν ένα γονιό.

παρέα λοιπόν στα γεροντάκια για αρχή και μετα τα δωράκια τους.

 

για την συμμέτοχη που ζητάτε λυπάμαι δεν μου είναι εύκολο 

ΝΤΟΚΤΟΡ

Νομίζω σίγουρα η δημιουργική απασχόλιση ηλικιωμένων είναι η καλύτερη επιλογή. Θα γίνουν πολλοί άνθρωποι πραγματικά ευτυχισμένοι.

Δυστυχώς κάτι τέτοιο είναι αδύνατον για μάνα με 5χρονο που έχει συνέχεια ιώσεις.. Σε δεύτερο χρόνο το καλοκαίρι θα ήταν πιο εύκολο.. (εξαρτάται από το που πάντα και το αν θα ερχόντουσαν και παιδιά που θα το προτιμούσα)

Ωστόσο θα ήθελα περισότερη ανάλυση για το τι θα κάνατε.. τι πρόγραμμα θα έχετε. Έναν χορό, να μιλήσει οκαθένας με κάποιους.. πως το φαντάζεστε να δουλέψει γενικά.

Σίγουρα αυτό θα ήταν και μία καλή ιδέα για επανάλυψη σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας σε κάθε γειτονιά από τα μέλη της Q που θα το δουν και θα σας κλέψουν την ιδέα..

Ανώνυμος
Δεν εφαρμόζεται
Πάλι με μπερδέψατε στο ποιο να διαλέξω... xD
ΝΤΟΚΤΟΡ

@Ανώνυμος μη στεναχωριέσαι.

παντού και πάντα υπάρχουν λύσεις για όλα.

αν δε μπορείς να αποφασίσεις παιξτο κορόνα γράμματα και ότι κάτσει.

ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ
ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ

θα έλεγα πρώτα να γινει η δημιορυγικη απασχόληση. μακαρι να γινεται συνεχεια αυτο.

ΕΜΠΕΙΡΟΣ

Tο 2 🧡🧡🌲

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΣ

ΠΑΡΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΠΑΡΕΑ

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΣ

Η επαφή με τους άλλους νομίζω είναι πιο σημαντική από ένα δώρο. Τα υλικά αγαθά πετάγονται, ξεχνιούνται ενώ το πώς θα σε κάνει να αισθανθείς κάποιος δεν ξεχνιέται ποτέ.