Δημιουργείστε ένα πακέτο Q sms του ολ με λιγότερο αριθμό μηνυμάτων και μικρότερη τιμή.

8 ΛΑΙΚΣ

Δημιουργείστε ένα πακέτο Q sms του ολ με λιγότερο αριθμό μηνυμάτων και μικρότερη τιμή.

 
8 Σχόλια
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΣ

Συμφωνώ απόλυτα. Τα 100 120 είναι πάρα πολλά και δεδομένου ότι υπάρχουν πολλές συσκευές που λειτουργούν μέσω SMS (gps trackers αυτοκινήτων, ασύρματα κουδούνια, συναγερμοί σπιτιών κ.λπ.) και η επικοινωνία είναι εκ των ων ουκ άνευ, θα έλεγα ότι μια τέτοια κίνηση θα είχε απήχηση. Δυστυχώς δεν έχουμε όλοι πρόσβαση στα κρυφά sms προσφορών (π.χ. η γυναίκα μου λαμβάνει συχνά πυκνά στην εφαρμογή, ειδοποίηση για πακέτο με 100 sms με 3€. Εγώ που τα χρειάζομαι όμως, όχι).

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΣ

isos ena me (as poume) 10' + 600sms pros q (i pros 1-2 sigekrimenous q arithmous)? 

ki ena allo meee...     120' +1000sms pros ola?

 gia siskeves?

ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΣ

ναι το χρειαζομαστε!!!

ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΣ

θελουμε πακετο το οποιο να περιλαμβανει 120 με 140 λεπτα ομιλιας προς ολους 10 με 15 sms  προς ολους  αυτο!!!σε τιμη 3 ευρω με 3.5 ευρω

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΣ

Ή και ένα μικρό πακέτο 15-20 sms με διάρκεια 1 μήνα και τιμή 1,5 - 2 € ώστε να φτιάχνουμε το δικό μας combo αφού δεν υπάρχει 

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΣ

Ευχαριστούμε πολύ που μας λάβατε υπόψη. Δυστυχώς η υπομονή εξαντλήθηκε και τα δύο κινητά μέσω φορητότητας, μετατράπηκαν σε cosmote what's up. Καλή συνέχεια. 

ΝΤΟΚΤΟΡ

πάει τον χάσατε τον πελάτη πατριωττττ.

ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡ

Καλησπέρα @Ende_Neu @απριλιος !

 

Μην ξεχνάτε πως άμα κάνετε είσοδο στο myQ app και τσεκάρετε το εικονίδιο που μοιάζει με δωράκι, επάνω δεξιά, θα βρείτε αποκλειστικές για τον αριθμό σας προσφορές! Είναι κάτι το οποίο έχει αναφερθεί ξανά εδώ στο Κομιούνιτι.