Ελάχιστο ποσό ανανέωσης & ημερομηνία λήξης

22 ΛΑΙΚΣ

Ελάχιστο ποσό ανανέωσης & ημερομηνία λήξης

Θα βόλευε εαν υπήρχαν κυμαινόμενα ποσά ανανέωσης σε συνδυασμό  με την λήξη. Δηλαδή:

- 3€ με διάρκεια 1 μήνα

- 5€ με διάρκεια 2 μήνες

- 9€ με διάρκεια 4 μήνες

- 13€ με διάρκεια 6 μήνες

 

Με ελάχιστο ποσό τα 10€ ανα δίμηνο χάνει ένα βασικό προνόμιο η Q

8 Σχόλια
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΣ

Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ

ΚΟΜΙΟΥΝΙΤΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ
 
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΣ

Λυπάμαι, αλλά τα 10 € που καθορίστηκε ως ελάχιστο ποσόν ανανέωσης χρόνου, είναι αποτρεπτικά για μια μεγάλη μερίδα χρηστών της Q. Νομίζω ότι τα 6 € που ίσχυε μέχρι τώρα, ήταν η καλύτερη και πιο τίμια λύση.

ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΣ

Συμφωνώ απόλυτα και εγώ,13 ευρώ στο εξάμηνο είναι καλα 

Ανώνυμος
Δεν εφαρμόζεται

Ναι αλλά μην ξεχνάμε  ότι όλες οι υπόλοιπες εταιρίες το ελάχιστο είναι στα 12ευρώ και με χρέωση  ανά τρίλεπτο... Ενώ στην Q  είναι 10 ευρώ και με χρέωση ανά δευτερόλεπτο απο το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο!!!!  Οπότε άνετα και πάλι  παραμένει η πιο οικονομική με σήμα σε όλη σχεδόν την Ελλάδα!!!!   Άνετα τις χτυπάει στα ίσα τις άλλες εταιρίες!!!!  Emoji που κλείνει το μάτι

ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΣ

Dionisos12  12 ευρώ είναι στο κατάστημα ηλεκτρονικά είναι 10 ευρώ η ανανέωση σε όλους, και χρέωση ανά δευτερόλεπτο έχει και το frog της Cosmote, μάθε άμα δεν ξέρεις και μετά μιλα . 

ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡ

@Ανώνυμος @elenaki888  Καλησπέρα!

 

Μην ξεχνάτε πως όποτε και για όσο κάποιο KAOYNT NTAOYN είναι διαθέσιμο προς ενεργοποίηση, υπάρχει η δυνατότητα για online ανανέωση με 6€!

 

Οι συνδρομητές της Q μπορούν πολύ ευκόλα να μπαίνουν στο myQ app και να τσεκάρουν πότε πρόκειται να βρει το επόμενο ΚΑΟΥΝΤ ΝΤΑΟΥΝ όφερ (αναφέρεται πόσες ώρες απόμένουν για να βγει νέο ΚΑΟΥΝΤ ΝΤΑΟΥΝ). 

Ανώνυμος
Δεν εφαρμόζεται

Καλησπέρα αγαπημένη μου Q!!!!  Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία αλλά δυστυχώς δεν μπορώ εγώ να κάνω ανανέωση με 6 ευρώ(αν και θα το ήθελα άπειρα)  γιατί είμαι μακροχρόνια άνεργος και δεν έχω ούτε κάρτες, ούτε τίποτα δυστυχώς...!!!!   Λυπημένο emoji  Λυπημένο emoji...