Να έχω δικαίωμα να μην ξοδεύω πέραν του χρόνου ομιλίας που έχω αγοράσει

14 ΛΑΙΚΣ

Να έχω δικαίωμα να μην ξοδεύω πέραν του χρόνου ομιλίας που έχω αγοράσει

Συμβαίνει πολλές φορές το εξής.
Έχω αγοράσει πακέτο ομιλίας προς όλους και έχω και 10€ στην κάρτα.
Μόλις τα λεπτά ομιλίας προς όλους τελειώσουν την ώρα που μιλάω με κάποιον, ακούγεται ένα ήχος στην κλήση μου ως προειδοποίηση ότι τελειώνουν τα λεπτά ομιλίας (από το SMS που έρχεται)
Αυτόν τον ήχο αν είσαι σε κίνηση η σε χώρο με πολυκοσμία δεν τον ακούς.
Αποτέλεσμα : κ τα λεπτά τελείωσαν και τα 10€ φαγώθηκαν σε ελαχιστο χρόνο.
Θέλω να έχω το δικαίωμα να επιλέξω εφόσον λήξουν τα λεπτά του πακέτου να κλείνει η κλήση.
Έτσι θα καταλάβω αμέσως ότι πρέπει να αγοράσω νέο πακέτο.
13 Σχόλια
ΝΤΟΚΤΟΡ

φίλε Πάνος τι μου θύμισες τωρα.

κάποτε που θέλαμε να αγοράσουμε κινητό και ρωτουσαμε τον υπαλληλο για τα χαρακτηριστικά της συσκευής εκείνος μας απαντουσε ότι φτιάχνει και καφέ και τοστ.το θυμάται κανείς;.

καπως έτσι κι συ τωρα ζητάς από άλλους να έχουν το νου τους για τις δικές μας υποχρεώσεις.οχι ότι ζητάς κάτι κακό αλλα μου φαίνεται λίγο παράξενο ή αν θέλεις αισθάνομαι λίγο άχρηστος στη προκειμένη περίπτωση να μη ξέρω τι μου γίνεται και τι χρονους έχω στα διάφορα προγράμματα ομιλίας σμς κ.λ.π

ΝΤΟΚΤΟΡ

Καλημέρα και καλό μήνα παιδιά!!!

Αντιπροτείνω κάτι εύκολο. ένα sms όταν έχει γίνει κατανάλωση του 90% του πακέτου δεν θα ήταν κακό

 

Ανώνυμος
Δεν εφαρμόζεται

 εγω λέω  προτου τελειώσει το πακέτο η ευρω( πχ  χρόνος ,σμς , μβ )να μην ερχοντε τελευταία ωρα τα μηνύματα  . να ερχοντε μια μερα νωρίτερα στις 12 το μεσημέρι, ολα μαζί όχι ενα ας πούμε στις 12 το άλλο στις 3 ,να ερχοντε ολα τα μηνυματα σας σε μια συγκεκριμένη  ωρα.εγω πρωτεινω στις 12 το μεσημέρι.να ξέρουμε τι μας γίνετε ( και αν γινετε να γραφετε το υπολοιπο που μας μενει)κ οι προσφορές σας το ιδιο ολα μαζί σε συγκεκριμένη ωρα.καντε το!!οσο για το πιο πάνω μήνυμα δεν συμφωνώ να ερχετε το  μηνυμα 90% άλλος δεν ξέρει  την αναλογια που μένει!!πιστεύω να νατο κάνετε δεν ειναι κ τιποτα δύσκολο τα λεμε!!

ΛΕΚΤΟΡΑΣ

Όλοι λίγο πολύ μιλάτε λογικά. Αλλά δεν γίνεται βρε παιδιά όταν ξερω ότι έχω πχ 21 λεπτά διαθέσιμα, πριν από κάθε επόμενη κληση να μπαίνω να τσεκάρω τον χρόνο 🙄

Τελείωσε ο χρόνος, τέρμα και η κλήση. 

Θα μπω μετά να αγοράσω πακέτο. 

ΛΕΚΤΟΡΑΣ

@margaritad αυτό γίνεται με το μνμ. Απλά αν εκείνη την ώρα μιλάς στο τηλέφωνο δεν το αντιλαμβάνεσαι. 

ΛΕΚΤΟΡΑΣ

@απριλιος πχ έχεις 15 λεπτά υπόλοιπο. Παίρνεις ένα επαγγελματικό τηλέφωνο και με την κουβέντα, το άγχος, την ένταση μπορείς να ξεχαστείς. Γιατί πρέπει να θεωρείσαι άχρηστος;

Σου έρχεται ένα SMS που ούτε το ακούς εκείνη την ώρα. 

Εγώ ζήτησα να δοθεί η επιλογή να επιλέξω αν θέλω να κλείνει η κλήση με την λήξη του χρόνου που έχω στο πακέτο η όχι. Δεν απαιτώ να γίνει υποχρεωτικό. 

Μια εντολή σε μια εφαρμογή διαχείρισης είναι. Ούτε καφές ούτε τοστ! 

ΝΤΟΚΤΟΡ

Πάνος στο αυτοκίνητο βάζεις βενζίνη πριν τελειώσει.κανε το ίδιο και στο κινητό σου.

όχι όχι προς θεού.μη βάλεις βενζίνη στο τηλέφωνο.απλα φτιάξε άλλο πρόγραμμα λίγο πριν τελειώσει το προηγούμενο.κανε αυτό μέχρι να γινει αυτό που ζητάς.

ΛΕΚΤΟΡΑΣ

@απριλιος στο αυτοκίνητο έχεις κάθε λεπτό μπροστά στα μάτια σου μια ένδειξη που σου λέει ότι τελειώνει η βενζίνη. Και αρκετά νωρίτερα σου ανάβει ένα πορτοκαλί φωτάκι. Αν τελειώσει η βενζίνη θα σε αφήσει επί τόπου. 

Δεν θα σου τραβήξει χρήματα από το πορτοφόλι σου. Θα σου πει τώρα πάρε ταξί.

 

 

ΝΤΟΚΤΟΡ

καλο ξημέρωμα Πάνος 

ΛΕΚΤΟΡΑΣ

@απριλιος επίσης 👍