ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ

3 ΛΑΙΚΣ

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ

Μετά από πολλά χρόνια είπα να μπω σε ανταγωνιστές σας και να συγκρίνω ΟΧΙ τίς τιμές πακέτων αλλά τις υπηρεσίες που παρέχουν...όπως: μεταφορά μεταξύ συνδρομητών είτε χρήμα είτε υπόλοιπο ομιλίας είτε δεδομένων... δημιουργία πακέτου online αναλόγως τη χρήση καθενός... δηλαδή διαλέγεις πόσο χρόνο θες..πόσο giga θες πόσα σμσ και αναλόγως πληρώνεις....άλλο: ξεχωριστά data για social media, ξεχωριστά για youtube,netflix,και γενικώς streaming..και όλα αυτά ΠΛΈΟΝ με τιμές ανταγωνιστικές για τις υπηρεσίες αυτές και με σήμα καμπάνα...και πείτε μου αν δεν αναβαθμησετε τις υπηρεσίες ποιος ο λόγος να παραμείνουμε???Και μη μου πείτε για τα πακέτα κιουσταρ διότι είναι τεράστια αποτυχία... ελέγξτε λίγο την αγορά..μάλλον έχετε καιρό να τσεκαρετε τον ανταγωνισμό.Ευχαριστω πολυ όποιος έκανε να διαβάσει το κατεβατο μου.
2 Σχόλια
Ανώνυμος
Δεν εφαρμόζεται

 Rastafarism   Εγώ πάντως απο σήμα όπου έχω πάει δεν αντιμετώπισα πρόβλημα...  Ναι μεν, μπορεί να μην είχε σήμα 4 στα τέσσερα λόγω άλλων παραγόντων που δεν ευθύνεται η  Q  για αυτό, όπως π.χ.   μορφολογία του εδάφους και άλλοι παράγοντες... αλλά επικοινωνούσα μια χαρά!!   Όσον αφορά αυτό που είπατε για την αναβάθμιση δεν θεωρώ ότι μπορεί να γίνει απο την μια μέρα στην άλλη, αλλά θα  πρέπει να μεσολαβήσει κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα...   Εγώ πάντως οφείλω να σας αναφέρω ότι επειδή είμαι απο την αρχή που ξεκίνησε η Q μαζί της πριν την πάρει η Wind  απο εποχές να φανταστείτε που την είχε η Quest  με σήμα της Vodafone,   έχω παρατηρήσει ότι πάει προς το πολύ καλύτερο, έχοντας αναβαθμίσει πάρα πολλές υπηρεσίες της...  Οπότε λοιπόν ας μην βιαζόμαστε να κρίνουμε πριν δούμε... Και μην ξεχνάμε την παροιμία:  Το καλό πράγμα αργεί να γίνει...  =)

 

Φιλικά   

ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΣ

 Dionisos 12Το να έχεις πληρης κάλυψη ΟΜΙΛΙΑΣ σε πόλη όπως η Θεσσαλονίκη θα έπρεπε να ήταν αυτονόητο. .δε ζητάω πληρης κάλυψη 4G .  Οχι να ψάχνουμε καμιά γωνία να βρούμε σήμα να μιλήσουμε.