Φορητότητα

Highlighted
ΚΟΜΙΟΥΝΙΤΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ

Φορητότητα

Ποια είναι η διαδικασία για να φέρεις τον αριθμό σου στην Q από άλλον πάροχο;

 

Βήμα 1

Κάνεις online παραγγελία Q SIM κάρτας είτε:

- μέσα από το ΜΠΟΤ στο messenger της Q, επιλέγοντας ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ > ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ SIM. Εκεί διαλέγεις «Μεταφορά αριθμού» και γράφεις τα στοιχεία που ζητούνται.

- μέσα από την online παραγγελία του site διαλέγεις «Θέλω να κρατήσω τον αριθμό μου.» και συμπληρώνεις τα στοιχεία που ζητούνται.

 

Αφού ολοκληρώσεις την παραγγελία, το συντομότερο δυνατό και εντός 24 ωρών, θα επικοινωνήσει μαζί σου ένας εκπρόσωπος, για να επιβεβαιώσει την παραγγελία σου και να προωθήσει άμεσα την αίτηση σου.

 

Βήμα 2

 

Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία και την επιτυχημένη καταχώρηση της αίτησης σου από τον εκπρόσωπο, ο πάροχός σου (Vodafone, Cyta, Cosmote) σε 6 ώρες το αργότερο (09:00-19:00 στο συγκεκριμένο ωράριο) θα πρέπει να μας απαντήσει και είτε να εγκρίνει, είτε να απορρίψει το αίτημα φορητότητας, για να έρθει ο αριθμός σου στην Q.

 

Αν απορριφθεί το αίτημα φορητότητας από τον πάροχό σου, θα επικοινωνήσει μαζί σου ένας εκπρόσωπος ξανά, για να σε ενημερώσει για τον λόγο απόρριψης. 

 

Βήμα 3

 

Μόλις λάβουμε έγκριση, ετοιμάζουμε την παραγγελία της SIM κάρτας σου το αργότερο εντός 1 ημέρας και ενημερώνουμε την εταιρεία courier για την αποστολή.

 

Βήμα 4

Από τη στιγμή που η εταιρεία courier θα παραλάβει το πακέτο, θα φθάσει στη διεύθυνση που έχεις δηλώσει Δευτέρα - Παρασκευή εντός 24ωρών για Αθήνα/Θεσσαλονίκη και εντός 48 ωρών για την επαρχία, πλην δυσπρόσιτων περιοχών που μπορεί να επεκταθεί ο χρόνος παράδοσης.  Στο πακέτο που θα παραλάβεις, θα βρεις την κάρτα SIM και την κάρτα ανανέωσης χρόνου ομιλίας αξίας 10€ ή 15€ ανάλογα με το ποια έχεις διαλέξει και τα σχετικά έγγραφα ταυτοποίησης, που πρέπει να υπογράψεις και να παραδώσεις στον courier επιτόπου.

 

Προσοχή: θα πρέπει να έχεις στα χέρια σου ένα αντίγραφο-φωτοτυπία της ταυτότητάς σου και ένα αποδεικτικό ΑΦΜ το οποίο θα πρέπει να παραδώσεις στην εταιρεία courier. Εάν έχεις συμβόλαιο κινητής στον τωρινό σου πάροχο, θα χρειαστούμε και έναν λογαριασμό (ή μια βεβαίωση ταυτοποίησης).

 

Βήμα 5

 

Μετά την επιτυχημένη παράδοση, η εταιρεία courier μας ενημερώνει για την παράδοση της SIM σου και μας επιστρέφει τα υπογεγραμμένα έγγραφα την επόμενη εργάσιμη. Μόλις ενημερωθούμε, θα σε καλέσουμε για επιβεβαίωση ότι έχεις στα χέρια σου την Q SIM κάρτα και είσαι έτοιμος για να κάνουμε την ενεργοποίηση της γραμμής στην Q.  Η ενεργοποίηση γίνεται την ίδια στιγμή. Σε διαφορετική περίπτωση, μας ενημερώνεις τηλεφωνικά στο 8005003333, πότε θα ήθελες να ενεργοποιήσουμε τη γραμμή σου.

 

Χρήσιμα τηλέφωνα:

 

Για να μάθεις για την online Q SIM παραγγελία σου, ή τι γίνεται με τη μεταφορά του αριθμού σου στην Q, κάλεσε δωρεάν στο 8005003333 από σταθερό ή κινητό!