Δες τη μπραντ νιου καμπάνια της Q!

ΚΟΜΙΟΥΝΙΤΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ

H Q κάνει τα απλά, αυτονόητα. Θες κι άλλα; Μπες και δες όλα τα βίντεο της νέας μας καμπάνιας εδώ!

 

8 Σχόλια
ΟΜΟΤΙΜΟΣ

Ωραιο... Να ανιπροτείνω; ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ  Q σε αυτοκόλλητα!!!! PLEASE.. (βασικά...όχι εγώ η μικρή μου... ) θα ήταν τέλεια καμπανια αν τον κάνατε... Έχω ενα μπρελοκ Q από οταν άρχισε η Q και το λατρεύουμε.. Να γέμιζε τόπος αυτοκόλλητα Q?!!!

Ανώνυμος
Δεν εφαρμόζεται

ωραιο

ΛΕΚΤΟΡΑΣ Sol
ΛΕΚΤΟΡΑΣ

ωραία χρώματα πολύ εντυπωσιακό

ΟΜΟΤΙΜΟΣ

Καλό και πρωτότυπο σε όσους το σκέφτηκαν... 

ΟΜΟΤΙΜΟΣ

Super 👍👍🙂😉Super_tv.png

 

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΣ

Καταπληκτικη 😍

ΕΜΠΕΙΡΟΣ

είναι λογικό να ψάχνετε πελάτες.εδω όμως που κάνετε καμπανιες είναι λίγος ο κόσμος που σας βλέπει.διαφήμιση στη τηλεόραση να κάνετε όπως έκανε ο Κυριάκος και τωρα είναι αρχηγός.

ΟΜΟΤΙΜΟΣ

Πάντως οφείλουμε να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια σε όλη την Q και κυρίως σε αυτούς που είχαν την πρωτοπόρα για τα ελληνικά δεδομένα αλλά και πρωτότυπη ιδέα να φτιάξουνε αυτό το κομιούνιτι  για όλους εμάς την οικογένεια της Q, γιατί πιστεύω  ότι μας φέρνει ακόμα πιο κοντά μέσα απο τα blogs, τα forums αλλά και τις πολύτιμες δράσεις που διοργανώνει κάθε τόσο η Q!!!!   Μόνο απο αυτό μας δείχνει η Q  πόσο νοιάζεται για εμάς  τον κόσμο της και μας ακούει τι λέμε!!!!  Δεν είναι μια εταιρία μονόχνωτη που για το μόνο που θα νοιαστεί θα είναι τα λεφτά της...(όπως κάνουνε οι άλλες ελληνικές εταιρίες...(πρόσωπα δεν λέμε, υπολείψεις δεν θίγουμε... xD )!!!!   Και πάλι τουλάχιστον απο μένα τα θερμά μου συγχαρητήρια και να συνεχίσει έτσι και καλύτερα, γιατί ο κόσμος αυτό πιστεύω ότι θέλει, να δείχνει ότι τους νοιάζεται και τους ακούει και δεν είναι απλά  άλλη μια εταιρεία του δούναι και του λαβείν δηλαδή μια απρόσωπη σχέση...!!!!    xD   <3  <3