Και αντίστροφα ο χρόνος μετρά…. 4 χρόνια!

ΚΟΜΙΟΥΝΙΤΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ

Tα κάουντ ντάουν οφερς «κλείνουν» τα 4 τους χρόνια και συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν!

Διαθέσιμα κάθε εβδομάδα μέσα από το myq.gr & το myQ app, σου δίνουν έξτρα data, χρόνο ομιλίας και sms. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βιαστείς να τα ενεργοποιήσεις μιας και ο χρόνος μετράει αντίστροφα και κάθε προσφορά ισχύει μέχρι να μηδενίσει το ρολόι.

 

Στα φετινά μας γενέθλια, τα «σπάμε» με σούπερ διαγωνισμό με μοναδικά δώρα! Συγκεκριμένα:

 

  • Δωρεάν  επικοινωνία για 1 χρόνο σε 4 τυχερούς συνδρομητές!

Όσοι συνδρομητές ενεργοποιήσουν κάουντ ντάουν μέσα στον Ιούνιο, θα μπουν στη κλήρωση για να κερδίσουν δωρεάν 1500’ προς όλους και 2GB κάθε μήνα. Κάθε νούμερο ισούται με 1 συμμετοχή.

 

  • Δώρο 4GB για 4 μέρες με κάθε αγορά κάουντ ντάουν

Με κάθε κάουντ ντάουν που θα ενεργοποιήσετε μέσα στον Ιούνιο, θα παίρνετε δώρο 4GB που θα διαρκούν  4 ημέρες.

 

Μπείτε τώρα στο myQapp ή στο myq.gr για να προλάβετε την επόμενη προσφορά και να μπείτε στην κλήρωση!

 

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε! Όροι διαγωνισμού εδώ

 

countdown.png

 

5 Σχόλια
ΝΤΟΚΤΟΡ

γενεθλια;.

να τα εκατοστίσετε.

από κάουντ ντάουν είμαστε πλήρης.

τούρτα 🍰 θα φάμε;.

Ανώνυμος
Δεν εφαρμόζεται

Ξανά πάλι εδώ μαζί σας !!!!  Πάντα επιτυχίες στην αγαπημένη μας Q και πάντα εμείς εδώ δίπλα της να την στηρίζουμε !!!!    <3  <3  <3  <3   

ΕΜΠΕΙΡΟΣ

4 χρονών το countdown , να τα εκατοστήσει και να μας δίνει διπλά GB μνμ και χρόνο ομιλίας με κανένα 2ευρω γιατι σε λίγο δεν θα εχουμε να φάμε Πολύ χαρούμενο emoji

ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΣ

Χαρούμενα γενέθλια Q!

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΣ

Μόνο η Q  ξέρει να κάνει τέτοια δώρα στους συνδρομητές της !!!! Καμία άλλη εταιρία απο τις υποτιθέμενες μεγάλες δεν έχει κάνει ποτέ κάτι τέτοιο,γιατί έχουν πάρει ψιλά τον αμανέ !!!!   Προσωπικά για μένα οι λεγόμενες <<<<μεγάλες>>>> εταιρίες  ονομάζονται μικρές και ΜΟΝΟ η Q oνομάζεται μεγάλη και σωστή εταιρία γιατί ξέρει κα σέβεται τους πελάτες της !!!!  Για αυτό και εμείς σαν συνδρομητές μην ήμαστε πλεονέκτες και όλο ζητάμε ζητάμε... δεν το θεωρώ σωστό !!!! Μας έχει δείξει το  χαρακτήρα της χρόνια τώρα !!!!  Όπως βλέπετε και εσείς όλο δίνει καλές προσφορές και πολύ καλά δώρα !!!! Οπότε οφείλουμε κατά την ταπεινή μου άποψη να τα λέμε και αυτά έτσι ??  !!!!   Για μένα η Q έχει βάλει τα γυαλιά σε όλες τις εταιρίες στην Ελλάδα (και δεν γλύφω) , είναι η πραγματικότητα πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη !!!!  

 

Ευχαριστούμε Q  για όλα, είσαι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ !!!!   <3  <3  <3  <3