Καουντ Νταουν στο ριπίτ!

ΚΟΜΙΟΥΝΙΤΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ

Κάθε αντίστροφη μέτρηση μας γεμίζει ένταση και συγκινήσεις. Είτε πρόκειται για την αλλαγή του χρόνου, είτε για τα τελευταία δευτερόλεπτα που χωρίζουν την αγαπημένη μας ομάδα από την νίκη.

 

Η Q μπορεί να άλλαξε, αλλά τα καουντ νταουν είναι πια στο DNA της, για να γεμίζουν τους συνδρομητές συγκινήσεις αλλά και πολλά – πάρα πολλά - λεπτά, MB και πλούσια δώρα!

 

Φτάσαμε λοιπόν τα 3 χρόνια των #καουντνταουν οφερ. 3 και τα iPhone XR που χαρίζει η Q σε 3 νικητές. Πώς; Αγόρασε 3 καουντ νταουν οφερ μέσα στον Ιούνιο, όποια θες εσύ και μπες αυτόματα στην κλήρωση για να κερδίσεις ένα από τα τρία iPhone XR Black 64GB.

 

Και σταματάμε εδώ; Ε, δεν νομίζω με την Q να σταμάτησες ποτέ τόσο γρήγορα. Με την αγορά των 3 #καουντνταουν οφερ σου ξεκλειδώνουμε μια super επετειακή data προσφορά! 

 

Τα βήματα της διαδικασίας είναι όπως τα ξέρεις. Μπαίνεις στο myQapp ή στο myq.gr και ενεργοποιείς εύκολα και γρήγορα τα μοναδικά καουντ νταουν  της Q.

 

Η διαφορά; Τώρα έχεις τη δυνατότητα να κερδίσεις ένα από τα 3 iPhone XR Black 64GB και όλοι να ξεκλειδώσουν super data προσφορά, γι’ αυτό τρέχα να προλάβεις το ρολόι!

 

Ο Ιούνιος για όλους τους συνδρομητές της Q είναι ο πιο καουντ νταουν μήνας της χρονιάς. Kαουντ Νταουν στο ριπίτ λοιπόν και καλό καλοκαίρι!

3 Σχόλια
ΝΤΟΚΤΟΡ

τι είπες τωρα; 

τρία iPhone XR Black 64GB; 

που να πιάσουν κ οι ζεστες τότε να δούμε τι έχουν να ακούσουν τα αυτιά μας από σας.

Ανώνυμος
Δεν εφαρμόζεται

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Q!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  <3 <3   

Ανώνυμος
Δεν εφαρμόζεται

ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙΙΙΙ...   <3  <3