Καουντ Nταουν & η αντίστροφη μέτρηση μοναδικών προσφορών ξεκινάει!

ΚΟΜΙΟΥΝΙΤΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ

Ναι σίγουρα έχουν περάσει χρόνια από την απόλυτη επιτυχία της Ελλάδος και το έπος του ’87 στο Ευρωμπάσκετ, τότε που όλοι τραγουδούσαμε ΤΟΝ ΥΜΝΟ … «The Final Countdown».

 

Αλλά …..πάω στοίχημα, όλα μου τα GB, ότι κι εσείς ακόμη ανατριχιάζετε στο επικό τιρινίνι άκουσμά του!!

Τι λοιπόν κι αν τα χρόνια πέρασαν, τι και αν η Q άλλαξε, το καουντ νταουν παραμένει στο DNA μας!

 

Το καουντ νταουν της Q είναι απροσδόκητα μια ευχάριστη έκπληξη αφού φέρνει μοναδικά όφερ, αποκλειστικά για τους συνδρομητές.

 

Μέσα από το myQ app ή το myq.gr  και σύντομα και μέσα από το messenger ΜΠΟΤ της Q, ενεργοποιείς εύκολα και απλά τα μοναδικά καουντ νταουν όφερ, τα οποία θα πρέπει να προλάβεις πριν μηδενίσει το ρολόι. Γιατί ναι, ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Όπως και ο χρόνος επίθεσης στο μπάσκετ. Εντόπισε το όφερ και ενεργοποίησε το ον τάιμ.

 

Αν βέβαια έχεις το myQ app, μπορείς επιπλέον να ενημερώνεσαι για το πότε θα τρέξει το επόμενο καουντ νταουν και να μην το χάσεις. Μείνε συντονισμένος εδώ για να μη χάσεις ούτε μία προσφορά!

Ε ναι, ο χρόνος είναι Πάντα κέρδος και Πάντα μετράει αντίστροφα!

 

Ενεργοποίησε αποκλειστικά online τα καουντ νταουν όφερ που ταιριάζουν στις δικές σου ανάγκες και απόκτησε περισσότερο χρόνο ομιλίας, SMS, MB ή και combo πακέτα. Μόνο βιάσου! Κάθε προσφορά ισχύει μέχρι να μηδενιστεί το ρολόι. Και είναι έκπληξη!

 

Η προσφορά λήγει σε τικ τακ τικ τακ … Πρόλαβέ την!

2 Σχόλια
ΟΜΟΤΙΜΟΣ

αχ βρε Q αχ βρε Q.αν ήταν κ' η κυβέρνηση σαν εσένα ( να μας κάνει προσφορές κάθε οποτε της ερθει κι όχι κάθε όταν θέλει τη ψήφο μας, θα δώσει δέκατη τρίτη συνταξη λεει,) τι καλά που θα 'μαστε.

μήπως να έβαζες κ συ υποψηφιότητα;

ΛΕΚΤΟΡΑΣ

The best !!!