Απορίες σχετικά με Q star και Rollover

ΕΠΙΛΥΘΗΚΕ
3 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 3
Highlighted
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΣ

Απ: Απορίες σχετικά με Q star και Rollover

ευχαριστώ πολύ Πολύ χαρούμενο emoji
Highlighted
ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡ

Απ: Απορίες σχετικά με Q star και Rollover

Γεια σου @Nightcrawler !

1. Αν ενεργοποιείς το ίδιο πακέτο ΚΙΟΥ ΣΤΑΡ πριν αυτό λήξει, τότε ό,τι λεπτά ομιλίας και MB σου έχουν μείνει από τον προηγούμενο μήνα, μεταφέρονται στον επόμενο. Τίποτα δεν πάει χαμένο!
Αν ενεργοποιήσεις αυτόματη ανανέωση χρόνου ομιλίας και αυτόματη ενεργοποίηση του πακέτου, όπως πολύ σωστά λες και εσύ, ό,τι σου έχει ξεμείνει θα γίνεται rollover.

2. Ό,τι bonus δικαιούσαι θα το πιστώνεται κανονικά. 

Όσον αφορά την προτεραιότητα κατανάλωσης, αν πας στη σελίδα της Q στο Facebook και επιλέξεις στο ΜΠΟΤ "Κατηγορίες Ερωτήσεων" -> " Χρεώσεις" -> "Πως καταναλώνονται οι προσφορές/πακέτα" θα πάρεις την παρακάτω απάντηση:

- Πρώτα καταναλώνονται τα δωρεάν λεπτά/SMS προς Q
- Μετά τα δωρεάν λεπτά/SMS προς WIND/Q
- Μετά καταναλώνονται τα δωρεάν λεπτά/SMS προς όλους
- Τέλος καταναλώνονται τα διαθέσιμα € που υπάρχουν στο υπόλοιπό σου Ο γενικός κανόνας είναι ότι καταναλώνεται πρώτο αυτό που λήγει πρώτο, είτε από πακέτο είτε από bonus.

3. Μπορείς να ενεργοποιείς όποιο επιπλεόν πακέτο επιθυμείς!

Ελπίζω να σε βοήθησα! Πολύ χαρούμενο emoji

Προβολή λύσης στην αρχική ανάρτηση

Highlighted
ΝΤΟΚΤΟΡ

Απ: Απορίες σχετικά με Q star και Rollover

Πάντα καταναλώνεται ότι τελειώνει πιο γρήγορα ημερολογιακά

Μόνη εξαίρεση όταν έχεις πχ χρόνο ομιλίας για wind και Q και χρόνο ομιλίας για όλους αν πάρεις σε Q θα σου πάρει από Q και όχι από χρόνο ομιλίας για όλους ασχέτως αν αυτό τελειώνει πρώτο

 

Highlighted
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΣ

Απορίες σχετικά με Q star και Rollover

Γεια σας!

 

Έχω αρκετές απορίες για το Rollover του q star

 

1. Εφοσον επιλέξω την αυτόματη ενεργοποίηση του πακέτου και επιλέξω και αυτόματη ανανέωση απ την κάρτα μου, τα mb και ο χρονος ομιλίας δεν λήγουν ποτε; δηλαδή έστω οτι μου δίνει το πακέτo 200 λεπτά το μήνα και εχω χρησιμοποιώ τα 50 λεπτά μονο τα υπόλοιπα θα μεταφέρονται και έτσι μετα απο 6 μηνες πχ μπορει να έχω 900 λεπτά που θα έχουν μαζευτει;

 

2. Όταν μπαινει η πρώτη αυτόματη κάρτα του μήνα θα παίρνω κανονικά και το μπονους ανανεωσης 1gb ή δεν δίνεται στην περίπτωση αυτη; αν δίνεται ποιο καταναλωνεται πρώτο το μπονους ανανεωσης ή τα mb απ το q star?

 

3. Θα μπορώ να ενεργοποιώ και εξτρα πακετα; όπως πχ countdown offers; και αν ναι τι θα εχει προτεραιότητα στην κατανάλωση; τα countdown ή του πακέτου;

 

Ευχαριστώ πολύ και σορρυ για το μεγάλο ποστ Χαρούμενο emoji