Κοινωνικο μερισμα

3 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 3
Highlighted
ΝΤΟΚΤΟΡ

Απ: Κοινωνικο μερισμα

το κοινωνικό μέρισμα του 2019 θα αφορά λιγότερους δικαιούχους καθώς το ποσό που θα διατεθεί θα είναι σημαντικά μικρότερο σε σχέση με τα έτη 2016, 2017 και 2018 που είχαν δοθεί πάνω από 700 εκ. ευρώ σε 1,4 εκ. νοικοκυριά.
Συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι μόνον 200.000 νοικοκυριά των πιο αδύναμων Ελλήνων θα λάβουν έκτακτη ενίσχυση που θα δοθεί πριν τα Χριστούγεννα.
Τόνισε δε ότι θα έχει “ κατεύθυνση προς εκείνους τους συμπολίτες μας, που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη” και ειδικότερα: “Τους πιο αδύναμους από τους μακροχρόνια άνεργους, τις πολύτεκνες οικογένειες, και μια κατηγορία για την οποία νοιάζομαι ιδιαίτερα, τις οικογένειες με εξαρτώμενα τέκνα ΑΜΕΑ.”
Οι ανακοινώσεις όπως είπε θα γίνουν από το Υπουργείο Οικονομικών στο τέλος της εβδομάδας. “Έτσι αποδεικνύουμε έμπρακτα την κοινωνική μας ευαισθησία” τόνισε.
Εδώ γελάμε.

Να υπενθυμίσουμε τέλος ότι δικαιούχοι Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης είναι νοικοκυριά με πολύ χαμηλά εισοδήματα, το ύψος των οποίων κυμαίνεται από 1.200 έως 3.000 ευρώ και διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας. Το ύψος του ΚΕΑ ανέρχεται σε 200 ευρώ τον μήνα για μονοπρόσωπο νοικοκυριό, ποσό το οποίο προσαυξάνεται κατά 100 ευρώ για κάθε επιπλέον ενήλικο μέλος και 50 ευρώ για κάθε ανήλικο μέλος.

Οποίος το πάρει ας μου γράψει.
Highlighted
ΛΕΚΤΟΡΑΣ
ΛΕΚΤΟΡΑΣ

Απ: Κοινωνικο μερισμα

Εχει καταλαβει κανενας τα εισοδηματικα κριτηρια του μερισματος? Λενε κ γραφονται τοσα που μπερδευτηκα...αν βρηκε κανενας ακρη ας απαντησει! Ευχαριστω!
Highlighted
ΝΤΟΚΤΟΡ

Απ: Κοινωνικο μερισμα

για αυτό η υπογεννητικότητα μαστίζει χρόνια την Ελλάδα...

λες και είναι χαζοί στα βόρεια κράτη που δίνουν εώς και  500ευρώ το μήνα για κάθε παιδί..

δεν υπάρχει σωτηρία Έφη μου..

όλοι αδιαφορούν...  Λυπημένο emoji

 

Highlighted
ΛΕΚΤΟΡΑΣ
ΛΕΚΤΟΡΑΣ

Κοινωνικο μερισμα

Καλησπερα , ακόυω στη τν , διαβαζω στο διαδικτυο οτι θα δωθει μερισμα στους κεα ως και 1500€ . Ειναι δυνατον?ο υπολοιπος κοσμός παιδια δεν εχει, δεν πρεπει ν λαβει καποιο βοηθημα? Μεγαλη αδυκια αν ισχυσει τετοια προυποθεση! Στα μερη μου ισχυει η εξης αντιληψη λιγα σε ολους! Ελπιζω η πολιτικη ηγεσια ν το ξανασκεφτει αυτό που σκεφτεται ν πραγματόποιησει...πραγματικα το ευχομαι!