Κομιούνιτι Φίντμπακ

Highlighted
ΛΕΚΤΟΡΑΣ

Απ: Κομιούνιτι Φίντμπακ

γιατι το σοπ και το community  θελουν αλλους λογαριασμους θα γινει χαμος με τοσους κωδικους και προφιλ. βαλτε ενα για ολα. μεχρι τωρα εχω ηδη τρεις. προφιλ σοπ community

Highlighted
Ανώνυμος
Δεν εφαρμόζεται

Απ: Κομιούνιτι Φίντμπακ

καλημερα !! αυτο που φτιάξατε  ειναι τέλειο!! μαθαίνεις πραγματα ρωτας-απαντάς .θα γράψω μονά αυτα τα λιγα , αλλα γενικα ειναι καλο  δεν μπορω να το περιγραψω κ ισος να χρειαστει κ κατι αλλο !! αυτα τα λεμε💖✔🆗😍

 

 

Highlighted
ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡ

Απ: Κομιούνιτι Φίντμπακ

Γεια σου. Εάν ψάχνεις κάποια βοήθεια ή απλά θες να μιλήσεις για κάτι, μπορείς να το γράψεις στο φορουμ. Εάν πάλι έχεις κάποια ιδέα σχετικά με την διαμόρφωση της Q, μπορείς να την μοιραστείς στον φούρνο ιδεών.

Highlighted
ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ

Απ: Κομιούνιτι Φίντμπακ

Να μας εξηγήσετε όμως που μπορούμε να γράψουμε τι. Αν η πρόταση αφορά τιμολογιακές αλλαγές,νέα πακέτα ή μπόνους ή κάποια νέα υπηρεσία, που θα το γράφουμε? Στο φόρουμ ή στο φούρνο ιδεών?
Highlighted
ANTMIN

Κομιούνιτι Φίντμπακ

Καλωσόρισες στο Κομιούνιτι!

 

Ελπίζουμε να σου αρέσει και να μας βοηθήσεις να το κάνουμε ακόμα καλύτερο. Εδώ μπορείς να σχολιάσεις οτιδήποτε έχει σχέση με την πλατφόρμα – από το πώς φαίνεται, αν σε βολεύει όταν την χρησιμοποιείς, τι σου αρέσει πολύ και τι καθόλου. Μην τσιγκουνευτείς τις λέξεις! Όσο καλύτερα μας τα πεις, τόσο καλύτερα θα τα κάνουμε!

 

Ευχαριστούμε!