Συγχαρητήρια 🎊

ΕΠΙΛΥΘΗΚΕ
5 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 5
ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡ

Απ: Συγχαρητήρια 🎊

Χάι @george004 !

 

Για όσο χρονικό διάστημα είναι διαθέσιμο προς ενεργοποίηση ένα ΚΑΟΥΝΤ ΝΤΑΟΥΝ πακέτο, υπάρχει και η δυνατότητα για ανανέωση με 6€! Τα 6€ αυτά έχουν διάρκεια 60 ημέρες όπως δηλαδή και το 10 ευρω. 

 

Με πιο απλά λόγια...μπαίνεις στην εφαρμογή και βλέπεις πότε είναι το επόμενο ΚΑΟΥΝΤ ΝΤΑΟΥΝ (υπάρχει ρολόι που μετράει αντίστροφα και μπορείς να γνωρίζεις πότε θα βγει το επόμενο ΚΑΟΥΝΤ ΝΤΑΟΥΝ). Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να ξέρεις πότε θα υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις ανανέωση με 6€. Αν είναι και το ΚΑΟΥΝΤ ΝΤΑΟΥΝ που σου ταιριάζει; Τσουκ, ενεργοποιείς και το πακέτο! Emoji που κλείνει το μάτι

 

 

Προβολή λύσης στην αρχική ανάρτηση

ΛΕΚΤΟΡΑΣ

Απ: Συγχαρητήρια 🎊

δεν ειναι κατι μονιμο ειναι οσο διαρκει το coutdown.... μονο τοτε οι ανανεωσεις περασαν με 6 ευρω. τωρα παλι δεκαρικο

 

ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΣ

Απ: Συγχαρητήρια 🎊

Λογικά έτσι θα είναι... εκτός αν το έβαλαν κατά λάθος χαχα ας το αφήσουν μόνιμα τι τους πειράζει?
Ανώνυμος
Δεν εφαρμόζεται

Απ: Συγχαρητήρια 🎊

(απο τι διαβασα στο φασεμπουκ ανάρτηση της q χτες εγραφε αυτο.. Άσε την 🐤. Κοίτα την προσφορά. 120' προς όλους και 300ΜΒ με 3€ για 30 ημέρες. Και online ανανέωση χρόνου ομιλίας μόνο με 6€, για όσο διαρκεί το καουντ νταουν οφερ!) . το 6 ευρο ισχύει ον λαιν κ οταν εχει καουντ νταουν!! αυτο πρεπει να ισχύει κ μην κανω λάθος.κ αυτο το γραφει στο σατ της Q.(Ο χρόνος μετράει αντίστροφα!
Ενεργοποίησε online ένα από τα αποκλειστικά πακέτα “Q Countdown” και απόκτησε περισσότερο χρόνο ομιλίας, SMS και MB. Μόνο βιάσου! Κάθε προσφορά ισχύει μέχρι να μηδενιστεί το ρολόι. Μείνε συντονισμένος εδώ για να μην χάσεις ούτε μία προσφορά! Κάθε προσφορά ισχύει μέχρι να μηδενίσει το ρολόι.
Μείνε συντονισμένος εδώ για να μη χάσεις ούτε μία προσφορά!(θα σας απάντηση κάποιος απο εδω αν ισχύει
ετσι)

Highlighted
ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΣ

Απ: Συγχαρητήρια 🎊

Καλή κίνηση, όντως. Αλλά δεν επικοινωνήθηκε αρκετά ώστε να γίνει γνωστό ότι ισχύει.

ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΣ

Συγχαρητήρια 🎊

Όπως λέει και ο τίτλος συγχαρητήρια για την επιστροφή αν όχι τον 5 ευρώ που ζητούσαμε έβαλαν 6 ευρώ,μικρό το κακό αλλά είναι κάτι και αυτό είναι το πρώτο βήμα. Πάμε για την υλοποίηση 2ης ιδέας 💡 από τον φούρνο μας. Go Q.