Ωρα υπνου

ΕΠΙΛΥΘΗΚΕ
3 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 3
Highlighted
ΕΜΠΕΙΡΟΣ

Απ: Ωρα υπνου

Αν δε πάει μεσάνυχτα τα δικά μου δεν .... ολο αυτο μας αλλαξε πολλές συνήθειες , ξυπνάνε πλεον αργά και κοιμούνται αργά ,χάσαμε το πρόγραμμα μας .
Highlighted
ΕΜΠΕΙΡΟΣ

Απ: Ωρα υπνου

Ποσο σε καταλαβαινω efi.
Εμένα η δικιά μου όταν ακόμα πήγαιναν σχολείο (πάει προνηπιο) κοιμόταν το μεσημέρι σχεδόν ένα δίωρο,όλο το απόγευμα έπαιζε,κατά τις 9 έκανε μπάνιο κ μετά μέχρι τις 10 είχε κοιμηθεί.
Τώρα που σχολείο δεν έχει ενώ δεν αλλάξαμε κάτι από το πρόγραμμα μας για να κοιμηθεί η ώρα πάει 12 τα μεσάνυχτα.Τι κ αν τα έχω κάνει όλα,τι κ αν δεν δοκιμάσαμε τα πάντα αυτη απτόητη.Κόψαμε τον μεσημεριανό ύπνο μήπως ήταν αυτό κ πάλι τα ίδια.Γάλα πίνουμε που υποτίθεται μαζί με το ζεστό μπανάκι τα χαλαρώνει αλλά τίποτα .Δεν ξέρω τι φταίει αλλά αν γυρίσουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς θα δυσκολευτεί πολύ με το ξύπνημα αλλά κ με την προσαρμογή.Εκτός κ αν μπει σε σειρά λογω πρωινού προγράμματος κ ολο αυτο γίνεται επειδή ξέρει οτι δεν έχει σχολείο κ είναι πιο χαλαρη.
Highlighted
ΕΜΠΕΙΡΟΣ

Απ: Ωρα υπνου

Άπειρες λύσεις 1. white noises (υπάρχουν playstore για πιο μικρά παιδάκια)

                              2. Τραγουδάκια χαλαρά (βαρκούλα του ψαρά, κλπ..)

                             3. CD να παίζει μουσική χαλαρή για ύπνο ie Edith Piaf ή ορχιστρικά του Χατζιδάκη

                             4. Ζεστό γαλατάκι και καποιο παιχνιδάκι projection αστρακια στο ταβανι με κλειστα τα φώτα

και φυσικά δεν κοιμόνται το απόγευμα!!!

 

Καλή επιτυχία!!!

Προβολή λύσης στην αρχική ανάρτηση

Highlighted
ΛΕΚΤΟΡΑΣ
ΛΕΚΤΟΡΑΣ

Ωρα υπνου

Οταν βαζω τα παιδια μου για υπνο ξεκιναμε απο τις 8 η ωρα κ καταληγουν για υπνο στις 12(στη καλυτερη περιπτωση)! Η μια πεταει απο τ κρεβατακι της τα παντα κ μενει μονο μ τ γυμνο στρωμα. Η αλλη τραγουδαει μεχρι ν κλεισει η φωνη της! Ενα μαγικο κουμπι δ υπαρχει ν κοιμουνται αυτοματα??????