αυξήσεις q

6 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 6
Highlighted
ΛΕΚΤΟΡΑΣ

Απ: αυξήσεις q

Τα 1.500 προς όλους είναι πλέον τρία λεπτά για 28 ημέρες και μετά λήγουν η μόνη εταιρεία που λήγουν.
Το κιού φι 1.7 που είναι απάτη καθαρή δεν είναι πλέον ανά εξάμηνο είναι ένα τετράμηνο τρεις φορές το χρόνο.
Πριν δύο χρόνια πήρα το νούμερο και μου είπαν θα είναι έτσι για πάνταδηλαδή θα δίνω 120 ευρώ το χρόνο για να έχω 1.500 προς όλους με το δευτερόλεπτο αυτό με ένοιαζε και μόνο.
Τώρα βρισκόμαστε στα 180 ευρώ με τρίλεπτη χρέωση.
Είναι μεγάλη μάγκες
Highlighted
Ανώνυμος
Δεν εφαρμόζεται

Απ: αυξήσεις q

Αυξήσεις έχουμε παντού...  Δεν γίνεται να ισχύουν αιωνόβια οι ίδιες τιμές...  Το θέμα είναι όμως αν οι προσφορές που γίνονται ισοπεδώνουν αυτές τις αυξήσεις !!!!  Και αν συγκρίνω με τις άλλες εταιρίες θα έλεγα πως ΝΑΙ, όχι απλά τις ισοπεδώνουν αλλά τις κατεδαφίζουν !!!!   Emoji που κλείνει το μάτι

Highlighted
ΛΕΚΤΟΡΑΣ

Απ: αυξήσεις q

Και έστω ότι υποκρίνομαι τον καλοπροαίρετο και δέχομαι τις αυξήσεις τους.

Πού είναι η εξέλιξη και αναβάθμιση του δικτύου τους?

Πού είναι οι υπηρεσίες που έπρεπε να είχαμε εδώ και χρόνια?

Πού είναι το WiFi Calling, το VoLTE, το RCS...???

Υπηρεσίες που έχουν οι υπόλοιπες εταιρείες εδώ και χρόνια.

Μήπως μας κρατούν στον μεσαίωνα?

Και φτάνω να αναρωτιέμαι... Μήπως τελικά μας κοροϊδεύουν???

Τελείως ξεδιάντροπα, σε σημείο ξεφτίλας?!

 

P.S. Για να δούμε και την πρόταση της Νova (Forthnet) που θα μπει κι αυτή σαν MVNO στην κινητή από το 2020...

Highlighted
ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΣ

λεμε ΟΧΙ στις νεες αυξησεις

συνοπτικα

Από 31 Οκτωβρίου 2019 μεταβάλλεται η διάρκεια ισχύος των πακέτων καρτοκινητής χρεώσιμων ή μη με διάρκεια 30 ημέρες σε 4 εβδομάδες για όλους τους συνδρομητές F2G και Q.

 

Από 1 Ιανουαρίου 2020 το bonus ανανέωσης της Q που αποδίδει 1000’ προς Q με διάρκεια 30 ημέρες στην πρώτη ανανέωση του μήνα από 10€ κ άνω, ενισχύεται και αποδίδει 1500’ προς Q με κατανάλωση ανά δευτερόλεπτο και διάρκεια 4 εβδομάδες. Επιπλέον, από 1 Ιανουαρίου 2020 εφαρμόζεται εξαμηνιαίο τέλος ανανέωσης της προσφοράς αξίας 1,75€ και θα εφαρμόζεται κατά την πρώτη ανανέωση του εξαμήνου (Ιανουάριος – Ιούνιος και Ιούλιος – Δεκέμβριος).

 

Εάν ο συνδρομητής των υπηρεσιών καρτοκινητής τηλεφωνίας αντιταχθεί στην τροποποίηση τιμολογίων σύμφωνα με τα ανωτέρω, δύναται να υποβάλει σχετικό αίτημα προς την Εταιρεία προκειμένου να του επιστραφεί το εναπομείναν στην κάρτα χρηματικό υπόλοιπο, εφόσον οι αλλαγές τίθενται σε ισχύ σε λιγότερο από τρεις μήνες από την ημερομηνία ενημέρωσης του χρήστη σχετικά με την τροποποίηση.

 

ελεος

Highlighted
ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΣ

Απ: αυξήσεις q

δεν θελω τα 1500 λεπτα προς Q

Highlighted
ΝΤΟΚΤΟΡ

Απ: αυξήσεις q

Τρατζικ. Χιλιες φορες νσ ριξουν τα 1000 λεπτά σε 500 παρα να κανουν 1500 και να φαμε τέτοια ήττα !!
Highlighted
ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ

αυξήσεις q

χτες αναρτηθηκε μια ανακοινωση για αυξησεις στο site της wind

https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/1526313977813/

δεν θα σταθω στα υπολοιπα τραγικα για το f2g που αλλωστε δεν ειναι το θεμα μας,να εστιασουμε στην q:

"Από 31 Οκτωβρίου 2019 μεταβάλλεται η διάρκεια ισχύος των πακέτων καρτοκινητής χρεώσιμων ή μη με διάρκεια 30 ημέρες σε 4 εβδομάδες για όλους τους συνδρομητές F2G και Q. Εξαιρούνται το σχήμα Free2Talk για το F2G και τα πακέτα ΚΙΟΥ ΣΤΑΡ, ΚΙΟΥ ΣΤΑΡ AUTO για την Q.

Από 1 Ιανουαρίου 2020 το bonus ανανέωσης της Q που αποδίδει 1000’ προς Q με διάρκεια 30 ημέρες στην πρώτη ανανέωση του μήνα από 10€ κ άνω, ενισχύεται και αποδίδει 1500’ προς Q με κατανάλωση ανά δευτερόλεπτο και διάρκεια 4 εβδομάδες. Επιπλέον, από 1 Ιανουαρίου 2020 εφαρμόζεται εξαμηνιαίο τέλος ανανέωσης της προσφοράς αξίας 1,75€ και θα εφαρμόζεται κατά την πρώτη ανανέωση του εξαμήνου (Ιανουάριος – Ιούνιος και Ιούλιος – Δεκέμβριος)."

Εγω βεβαια εχω μια απορια: το φορουμ και ο φουρνος ιδεων εχουν κανενα νοημα για την εταιρια? ειναι τοσο δυσκολο η εταιρια να καταλαβει οτι ο κοσμος δεν εχει τη δυνατοτητα για τετοιες αυξησεις τετοιον καιρο? Ασχολιαστο βεβαια οτι στις ανανεώσεις μετα απο ολα τα χαρατσια που εχουν επιβληθει,θα εχει και μαχαιρι για το μπονους των λεπτων προς q.

υ.γ. και μη μας πει κανεις οτι θα ειναι 1500' τώρα τα λεπτά,όπως μετά απο κάθε ανάλογη αύξηση,εχουμε βαρεθεί να το ακούμε και να υποτιμούν την νοημοσύνη μας...