ραδιοσηματα απο το διάστημα

ΕΠΙΛΥΘΗΚΕ
2 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 2
Highlighted
ΝΤΟΚΤΟΡ

Απ: ραδιοσηματα απο το διάστημα

Καλησπέρα margaritad.
Συμφωνώ μαζί σου.
Μόνο που δεν ξέρουμε για ποιο διάστημα και για ποιους εξωγήινους μας μιλάει ο όσιος Γαβριήλ.
Νομίζω ότι δεν μπορούμε να ερμηνευσουμε σωστά τις προφητείες.
ας αφήσουμε τους κινέζους με τις παραισθήσεις τους.
Highlighted
ΕΜΠΕΙΡΟΣ

Απ: ραδιοσηματα απο το διάστημα

Καλημέρα Απρίλιε!! Εγώ πάντως ακολουθώ την άποψη της Εκκλησίας.. Ζωή εκτός πλανήτη μας δεν υπάρχει

 

Ο ΟΣΙΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ Ο ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ

 

"Στα χρόνια του Αντιχρίστου οι άνθρωποι θα περιμένουν τη σωτηρία από το Διάστημα. Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο τέχνασμα του Διαβόλου. Η ανθρωπότητα θα ζητεί βοήθεια από τους Εξωγήινους, χωρίς να γνωρίζει ότι αυτοί στην πραγματικότητα είναι Δαίμονες"!

 

"Στους εσχάτους χρόνους να μην κοιτάτε τον ουρανό. Μπορεί να πλανηθείτε από τα ψευδοσημεία που θα παρουσιάζονται εκεί. Θα εξαπατηθείτε και θα απολεσθείτε"!

 

"Πόσοι ουρανοί υπάρχουν; Εννέα! Εμείς βλέπουμε το κομμάτι του σύμπαντος που είναι ορατό. Είναι το μέρος όπου έπεσαν τα πονηρά πνεύματα και τα οποία δεν μπορούν ν' ανέβουν πιο πάνω από τ' αστέρια. Κάθε σκέψη για Εξωγήινους από χριστιανούς Ορθοδόξους είναι απαράδεκτη. Οι Εξωγήινοι είναι Δαίμονες, οι οποίοι υπήρξαν άγγελοι που έπεσαν στην αμαρτία. Κανένας άλλος πολιτισμός δεν υπάρχει. Μόνον αυτόν τον κόσμο έφτιαξε ο Θεός για τους ανθρώπους"!

 

Ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ

 

"Αυτά όλα, να ξέρεις, είναι πράγματα φανταστικά, δαιμονικά. Ζωή σ' άλλον πλανήτη δεν υπάρχει"!

Προβολή λύσης στην αρχική ανάρτηση

Highlighted
ΝΤΟΚΤΟΡ

ραδιοσηματα απο το διάστημα

Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2019
Τηλεσκόπιο έλαβε παράξενα ραδιοσήματα από το διάστημα - Αμήχανη η επιστημονική κοινότητα


Οι Κινέζοι αστρονόμοι παραμένουν μπερδεμένοι εξαιτίας ενός παράξενου σήματος το οποίο ανιχνεύτηκε από ένα από τα πιο ισχυρά ραδιοτηλεσκόπια στον κόσμο. Το σπάνιο φαινόμενο δεν μπορεί να εξηγηθεί και οι επιστήμονες λένε ότι δεν θέλουν να καταλήξουν σε βιαστικά συμπεράσματα.
Το τεράστιο ραδιοτηλεσκόπιο (FAST) της Κίνας ανίχνευσε για πρώτη φορά, σύμφωνα με το RT, την περασμένη εβδομάδα ένα επαναλαμβανόμενο ραδιοπαλμό (FRB) (σ.σ. ανεξήγητα ραδιοφωνικά σήματα που προέρχονται από το διάστημα).

Τα FRB πρωτοεντοπίστηκαν το 2007 και είναι εξαιρετικά σπάνια, με λιγότερα από 100 να έχουν καταγραφεί αποδεδειγμένα μέχρι σήμερα. Εμφανίζονται συνήθως μόνο μία φορά, καθιστώντας εξαιρετικά δύσκολη την παρακολούθηση τους. Περιέργως, το FRB που εντοπίστηκε από το κινέζικο τηλεσκόπιο έχει παρατηρηθεί και πιο πριν.

Γνωστό ως FRB121102, το συγκεκριμένο ραδιοσήμα ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά το 2012 και αργότερα επαναλήφθηκε το 2015. Το σήμα προήλθε από έναν νάνο γαλαξία, που βρίσκεται τρία δισεκατομμύρια έτη φωτός από τη Γη.

Μεταξύ 30 Αυγούστου και 3 Σεπτεμβρίου, το FAST κατέγραψε δεκάδες παλμούς από το FRB.

Παρόλο που είναι αναμφισβήτητα συναρπαστικό, δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία για το αινιγματικό μήνυμα, ώστε να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με την προέλευσή του, εξηγεί ο Ζανγκ Σινσίν, βοηθός μηχανικός του Εθνικού Αστρονομικού Παρατηρητηρίου της Κίνας

Ορισμένες θεωρίες έχουν ήδη αποκλειστεί, όμως. Οι αστρονόμοι λένε ότι είναι σίγουροι πως το σήμα δεν είναι αποτέλεσμα παρεμβολών από αεροσκάφη ή δορυφόρους. Η επιστημονική κοινότητα παραμένει αμήχανη σχετικά με τα FRB και τους πραγματικούς «αποστολείς» τους.

Πηγή: RT
XINHUA NEWS AGENCY VIA GETTY IMAGES