Μεταφορά χρηματικού υπολοίπου

Μεταφορά χρηματικού υπολοίπου

Εάν είσαι συνδρομητής Καρτοκινητής να μπορείς να ζητήσεις χρηματικό ποσό από ένα συνδρομητή Καρτοκινητού, Καρτοσυμβολαίου ή Συμβολαίου ή να μεταφέρεις εσύ σε ένα άλλο συνδρομητή Καρτοκινητής. Η μεταφορά χρηματικού ποσού από άλλον συνδρομητή θα λογίζεται σαν τυπική ανανέωση χρόνου ομιλίας και θα επεκτείνει τη διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου αναλόγως.

8 Σχόλια
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΣ

Πολυ σωστο , σιγα μην το κανουν .Ειχαν και παλια επιδοτηση συσκευης και σου εβαζαν σε χρονο ομιλιας και τα καταργησαν. Πλεον δεν εχουν διαφορα απο τα υπολοιπα καρτοκινητα. Μας κοροιδευουν με ανανεωση του site , κομιουνιτυ και διαφορα αλλα πρασινα αλογα αδιαφορα ανευ ουσιας για να σε μπερδεψουν με την αυξηση 140% που εχουν κανει σε 6 μηνες!!  τα 5 σε 10€ και απο 1 χρονο ανανεωση για να τους βαζεις χρηματα τωρα ζητανε καθε 2 μηνες.!!!Μαλλον θα τους αποχαιρετησω.

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΣ

Συμφωνώ καιρός για αλλού με φορητότητα .

Όχι γιατί είναι φθηνότερα αλλά έχει καλύτερη επικοινωνία και easy transfer.

ΛΕΚΤΟΡΑΣ

παλια υπηρχε μετα το σταματησαν στην q. γνωριζω οτι σε αλλες εταιρειες γινεται ακομα

 

ΚΟΜΙΟΥΝΙΤΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ
Η κατάσταση άλλαξε σε: ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ
 
ΕΜΠΕΙΡΟΣ

Το ονηρευόμαστε!!!! Μεταφορά χρόνου από Q se Q. σε άλλες εταιρίες έχει και μια χρέωση 0,2 λεπτων αλλά βολεύει..Ειδικά αν έχεις γονιούς ή παππούδες  στην εταιρία. που δεν το έχουν με ιντερνετ ούτε με κάρτες. PLEASE

ΚΟΜΙΟΥΝΙΤΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ
Η κατάσταση άλλαξε σε: ΣΟΡΡΥ ΚΑΗΚΕ
 
ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΣ

Συμφωνώ και εγώ 

ΛΕΚΤΟΡΑΣ

Κρίμα τελικά Λυπημένο emoji