Να μην λήγουν τα αγορασμένα πακέτα όταν λήγουν τα χρήματα της κάρτας

Να μην λήγουν τα αγορασμένα πακέτα όταν λήγουν τα χρήματα της κάρτας

Τι θα λέγατε εκεί στην Q να μην λήγουν τα αγορασμένα πακέτα όταν λήγουν τα χρήματα της κάρτας.

 

Ας πούμε επείδή τα έχουμε ήδη αγοράσει εσείς έχετε πάρει τα ευρώ και τυχαίνει να λήγει ένα μικρό υπόλοιπο κάρτας και ενώ έχεις λεπτά ομιλίας να τα μηδενίζετε κι αυτά.

Λέω τώρα.. πολύ ηθική αντιμετώπιση. Θα μου πείτε δεν είστε φιλανθρωπικό ίδρυμα αλλά μιλάμε για πακέτα που έχουμε ήδη αγοράσει..

 

 

13 Σχόλια
ΝΤΟΚΤΟΡ

εσύ nikantgr τα λες καλά.κοίτα όμως τι λέει εδώ.images.jpg

 

ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ

Χαρούμενο emoji

Εύστοχο το σκίτσο.

Δυστυχώς φτάνουμε στο σημείο να ζητάμε το αυτονόητο,το οποίο βέβαια υπάρχει στις υπόλοιπες εταιρίες. Ελπίζω να επικρατήσει κάποια στιγμή η λογική και να σταματήσει αυτός ο μηδενισμός. Είναι ακατανόητο να τα κόβουν, αφου τα έχεις ήδη αγοράσει.

Ανώνυμος
Δεν εφαρμόζεται

Οφείλουμε να παραδεχτούμε όμως ότι αυτό συμβαίνει σε όλες τις εταιρίες στην Ελλάδα και όχι μόνο στην Q  =)

ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ

οχι φιλε μου ο μηδενισμος αγορασμενου πακετου μετα τον μηδενισμο του υπολοιπου συμβαινει μονο σε wind/q.

Ανώνυμος
Δεν εφαρμόζεται

Σε whats up πολλακις εχω χρησιμοποιήσει τα λεπτά με μηδενικό υπόλοιπο και παλιότερα που είχα cu πριν έρθω εδώ. Μόνο η WIND-Q το κάνει, δεν ξέρω ξαφνικά έχει ακριβύνει αρκετά, καμιά σχέση με την Q επί Info Quest. Καλά να μην μιλήσω για το rollover που γενικά δεν το έχει εκτός από τα πακέτα Huge, star. Αλλάξτε τακτική, δεν το πάτε καλά τελευταία.

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΣ

Επίσης να μην υπάρχει χρονικός περιορισμός στα πακέτα . Όπως όλα τα προϊόντα έτσι και το κάθε πακέτο που αγοράζουμε πρέπει να ανήκει σε εμάς και όχι στην εταιρεία που μας το προσφέρει , θα πρέπει να είναι στην διάθεσή μας μέχρι να γίνει όλη η κατανάλωση του χωρίς χρονικούς περιορισμούς και σαφώς χωρίς να χρειάζεται να υπάρχει χρηματικό υπόλοιπο

ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΣ

μη μου βάζετε άλλα like παιδιά..  μη χάνετε το χρόνο σας

οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες ........... (συμπληρώστε μόνοι σας)

 

παραθέτω link

Τροποποιήσεις πακέτων και όρων καρτοκινητής Wind και Q

 

Από 31 Οκτωβρίου 2019 μεταβάλλεται η διάρκεια ισχύος των πακέτων καρτοκινητής χρεώσιμων ή μη με διάρκεια 30 ημέρες σε 4 εβδομάδες για όλους τους συνδρομητές F2G και Q. Εξαιρούνται το σχήμα Free2Talk για το F2G και τα πακέτα ΚΙΟΥ ΣΤΑΡ, ΚΙΟΥ ΣΤΑΡ AUTO για την Q.

Από 1 Ιανουαρίου 2020 το bonus ανανέωσης της Q που αποδίδει 1000’ προς Q με διάρκεια 30 ημέρες στην πρώτη ανανέωση του μήνα από 10€ κ άνω, ενισχύεται και αποδίδει 1500’ προς Q με κατανάλωση ανά δευτερόλεπτο και διάρκεια 4 εβδομάδες. Επιπλέον, από 1 Ιανουαρίου 2020 εφαρμόζεται εξαμηνιαίο τέλος ανανέωσης της προσφοράς αξίας 1,75€ και θα εφαρμόζεται κατά την πρώτη ανανέωση του εξαμήνου (Ιανουάριος – Ιούνιος και Ιούλιος – Δεκέμβριος).

 

Για όσους δεν κατάλαβαν οι 4 εβδομάδες είναι 28 μέρες όχι 30 που ήταν μέχρι τώρα και το ΜΠΟΝΟΥΣ θα μας το χρεώνει 1,75 ευρώ..

 

Άντε βρε και εις ανώτερα!

ANTMIN
Η κατάσταση άλλαξε σε: ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ

Πλέον τα πιο δημοφιλή πακέτα καρτοκινητής δεν θα λήγουν όταν λήγει η κάρτα, αλλά θα συνεχίζουν να ισχύουν έως τη λήξη της διάρκεια τους.

 

Αυτό ισχύει για τα πακέτα ΚΙΟΥ ΣΤΑΡ & το International Combo.

 

 

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΣ

Rollover που ισχύει μέχρι 5 Μαρτίου και το υπόλοιπο σε ευρώ λήγει στις 5 Φεβρουαρίου, θα συνεχίσει να ισχύει ή θα διαγραφεί κι αυτό μαζί με το υπόλοιπο; 

 

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΣ
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΣ

Ειναι μεγαλη Απατεωνια να ληγουν τα λεπτα - DATA - ΣΜΣ ή οτι αλλο ΝΟΜΙΜΑ αγορασμενο απο τον καταναλωτη οταν ληγουν τα χρηματα . Το λεω και το υποστηριζω

Δε θα ερθω στην Q οσο πάρανομα και καταχρηστικα 0 δενιζετε τα αγορασμενα δικαιωματα μου!

Αυτο συνιστα παραβαση δικαιωματων του καταναλωτη!