Φέρτε πίσω το 5εύρω!

Φέρτε πίσω το 5εύρω!

Θα ήθελα να επιστραφεί η ανανέωση των 5€..είναι σημαντικό για συνδέσεις των παιδιών κ των οικονομικά ασθενέστερων

44 Σχόλια
ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΣ

@asteris Δ€Ν έχω καμιά ανησυχία:

ΑΝ είναι όντως όπως τα λες , και θα "τερματίσουν τις συνδέσεις τους": ΔΕ μας "φοβάμαι" ως Έλληνες.

 

Αλλιώς, Μάλλον μας φοβάμαι.

Πάντως εγώ δεν έχω καμιά ανησυχία για το "που" θα ισορροπήσει η αγορά καρτοκινητής (και μαζί η Q : Χα χα!! ).

Έτσι όπως προανέφερα δουλεύει ο καπιταλισμός και μένει να το "δουν" και οι CEO της Wind._

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΣ

4 νούμερα στην Q και άνεργοι γονείς.. . Και πρέπει να βάζουμε 10€ στο κάθε νούμερο κάθε δίμηνο.την Q την έχουμε από πριν την πάρει η acs. γιατί κάναμε την επανάσταση μας τότε ενάντια στα καρτέλ της τηλεφωνίας.και βγαίνει πλέον να αντιγράφει εταιρείες που δεν γουστάρουμε καθόλου;; γρήγορα πίσω στο 5ευρω. 

ΚΟΜΙΟΥΝΙΤΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ
Η κατάσταση άλλαξε σε: ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ
 
ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΣ

Είτε μόνη/-ος  σου τα αποφασίζεις τα status: {ΚΑΙ τα άλλαξες πριν 5 ώρες}, είτε είναι προαποφασισμένα για ξ€κάρφωμα,  έχε υπόψιν σου ότι ό,τι είναι να το δουν οι CEO σας θα το δουν, και ΔΕ το'χουν υπολογίσει καλά, ούτε και ΑΝ αυτή τη last time στιγμή να πάρουν αποφάσεις.

 

Q-20191

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΣ

Επέστρεψε το εξάευρο ....   Πρώτο βραβείο χαζομάρας WIND …. Μηνύματα Push αποστέλλονται στα κινητά και η εφαρμογή  ενημερώνει με μια εικόνα για 6 € με on-line κατάθεση.

Κάτι που δεν υποστηρίζεται από την εφαρμογή Android στην υπάρχων έκδοση.

Συνεχίστε την άσκοπη αποστολή μηνυμάτων και εμείς θα συνεχίσουμε να σας αγνοούμε.

 

Η μεγάλη πλειοψηφία χρηστών Q, δεν χρησιμοποιεί on-line πληρωμές, δεν υπάρχουν ακόμα εφοπλιστές δεκατετράχρονοι ή άνεργοι με λογιστήριο, ή υπερήλικοι χρήστες  με Web-banking.

 

Πρώτο βραβείο χαζομάρας WIND και πάντα άξιοι ...        

ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡ

@kiriakos-gr  Κάθε φορά που είναι διαθέσιμο προς ενεργοποίηση ένα ΚΑΟΥΝΤ ΝΤΑΟΥΝ όφερ, "ξεκλειδώνει" μαζί και η δυνατότητα για online ανανέωση με 6€. 

 

Αναφέρεις  παραπάνω " [...] Κάτι που δεν υποστηρίζεται από την εφαρμογή Android στην υπάρχων έκδοση." 

Η online ανανέωση φυσικά και υποστηρίζεται τόσο από το app (android/iOS) όσο και από το myq.gr!

Αν αντιμετωπίζεις κάποια σχετική δυσκολία μπορείς να στείλεις ένα μήνυμα στη σελίδα της Q στο Facebook, προκειμένου να εξυπηρετηθείς. 

 

Να σε ενημερώσουμε επίσης πως η πλειοψηφία των χρηστών προτιμάει online συναλλαγές (υπάρχουν και σημαντικά bonus για τα οποία μπορείς να ενημερωθείς από τη σελίδα μας ή από το ΜΠΟΤ στο messenger).

Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι "εφοπλιστής" καθώς η διαδικασία ειναι εξαιρετικά απλή και το μόνο που χρειάζεται είναι ο συνδρομητής να διαθέτει κάποια κάρτα τραπέζης. Εκτός από απλή, η διαδικασία είναι και απόλυτα ασφαλής (υπάρχει και επιλογή για PayPal). 

 

Πάντα με φιλική διάθεση,

JohnyTheBoy Χαρούμενο emoji

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΣ

Έχω 5 καρτοκινητά, ένα για κάθε μέλος της οικογένειάς μου. Για να ανανεώσω με 6 € θα πρέπει να περιμένω πότε θα βάλει κάουντ ντάουν και αφού έχω να κάνω με 5 κινητά, θα πρέπει να είμαι συνέχεια ονλάιν. Αυτά τα τερτίπια είναι για να σου τσιμπάνε τα 10 €. Ε λοιπόν δεν μπορώ να πληρώνω τρία  δεκάευρα για τα παιδιά μου τη στιγμή που δεν μιλάνε πάνω από 20 λεπτά το μήνα και δεν καταναλώνουν πάνω από 100 ΜΒ ίντερνετ.

ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡ

Γεια σου @kostadikostadi !

 

Τα ΚΑΟΥΝΤ ΝΤΑΟΥΝ κάνουν την εμφάνισή τους πάρα πολύ συχνά και αν μπεις στο myQ app μπορείς να δεις πόσες ώρες απομένουν για το επόμενο. Επίσης αν ενεργοποιήσεις τα app notifications, όταν βγαίνει κάποιο ΚΑΟΥΝΤ ΝΤΑΟΥΝ δέχεσαι ενημέρωση. 

 

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή και έχοντας σετάρει τους λογαριασμούς σου, τα πράγματα είναι πολύ πολύ εύκολα καθώς μπορείς να τους εναλλάσεις με μία κίνηση! Χαρούμενο emoji

 

 

ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΣ

Συμφωνώ, πρέπει να κάνετε μειώσεις και όχι αυξήσεις δεν έχουμε λεφτά 

ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΣ
Να επανελθει το 5 ευρω. Ηταν το ενα απο τα δυο μοναδικα πλεονεκτηματα της Q και με αυτα ειχα φερει καμποσους φιλους στην εταιρεια που τωρα ομως θα φυγουν. Αλλοι φευγουν σε καρτες εξωτερικου, και γω απο τεσσερις συνδεσεις εμεινα με 2 και προσεχως μια. Ευχαριστω για την προσοχη σας.