Φέρτε πίσω το 5εύρω!

Φέρτε πίσω το 5εύρω!

Θα ήθελα να επιστραφεί η ανανέωση των 5€..είναι σημαντικό για συνδέσεις των παιδιών κ των οικονομικά ασθενέστερων

50 Σχόλια
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΣ

Μετά από 6 χρόνια στην Q, κι ενώ τα τελευταία 3 χρόνια είχε αρχίσει να είναι ασύμφορη με όλες τις αλλαγές -που κι άλλες εταιρίες εφαρμοσαν- ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού.

Έχω -από πάντα- δύο sim και με τις τελευταίες εξελίξεις χρειάζομαι 120 ευρώ το χρόνο μόνο σε πάγια, ενώ χρησιμοποιώ το κινητό μόνο για MB και μάλιστα σχετικά λίγα! Το ότι κάθε δύο μήνες εξαφανίζονται όλα τα λεφτά της κάρτας αν δεν προσθέσεις κι άλλα είναι καθαρή ληστεία. Η καρτοκινητή κατάντησε συμβόλαιο με πάγιο μόνο για να τη συντηρείς.

 

Εντωμεταξύ όσο ανανεώνεις τόσο πιο πολλά θα χάσεις αν σταματήσεις να ανανεώνεις (εκβιασμός στην ουσία). Είχα περίπου 40 ευρώ υπόλοιπο στην Q. Με το που πήγε 2μηνη η διάρκεια για λήξη, αποφάσισα ότι δεν θα ξαναανανεώσω. Φυσικά, φρόντισα να πετάξω τα 40 ευρώ σε υπηρεσίες για να μην εξαφανιστούν στο απόλυτο τίποτα.

Θα μείνω με το φοιτητικό συμβόλαιο άλλης εταιρίας (που κι αυτό έχει παγιο 60 ευρώ/χρόνο πλέον, αλλα συμφέρει σε παροχές λόγω κόσμου).

 

Κρίμα γιατί είχα κάνει πόλλη διαφήμιση στην q σε φίλους και γνωστούς -κυρίως για τη χρέωση ανά δευτερόλεπτο-. Με 5αευρω και τους μήνες σιγα-σιγα πίσω, δεν θα υπήρχε καν ζήτημα διακοπής ή δυσφήμισης. 

ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΣ

No probl€m:

 

Δε φέρνουν πίσω τα 5€?

ΑΠΛΑ αυτοί θα χασουν. 

Πώς; Μένει να το δουν. Ούτε παρακάλια, ούτε απειλές.

 

ΟΧΙ?........ΟΚ._

ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΣ

Φερτε το πενταευρω η μεγαλυτερη διαρκιεια καρτας

ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΣ

επαναφερετε την ανανέωση των 5 ευρώ η τουλαχιστον αυξηστε την διάρκεια ανανεωσης απο δυο μηνες σε τρεις η τέσσερις μήνες. ακουστε τον κοσμο και την επιθυμια τ κ μονο κερδισμενη θα βγει η q.. αεροχρονος, διατήρηση συνδεσεων, ευχαριστημενοι πελάτες μπλα μπλα..

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΣ
Παιδιά μη λέτε ότι θέλετε γιατί η Q εξακολουθεί και παραμένει μακράν η φτηνότερη στην Ελλάδα. Κανένας δεν πρόκειται να φύγει και να πάει σε άλλη εταιρεία και να πληρώνει πιο πολλά στην προσπάθεια να τιμωρήσει την Q. Όλες οι εταιρείες πλέον στο 10ευρο το δίμηνο είναι. Λύση είναι η αλλαγή αριθμού με κάρτα διεθνούς παρόχου, τώρα που το ροαμινγκ είναι δωρεάν που δεν έχουν ημερομηνία λήξης, εάν βέβαια δε μιλάτε πολύ στο τηλέφωνο και σας καλούν κυρίως όπως τα παιδιά σας. Aν μιλάτε αρκετά η οικονομικότερη λύση στην Ελλάδα είναι μόνο η Q. Επίσης έχει το whatsapp ελεύθερο μέχρι και βιντεομηνύματα, πράγμα πολύ σημαντικό για την επικοινωνία.
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΣ

Όποιος είναι τρισευτυχισμένος με τα την παρωδία  Q-WIND δεν γράφει σε σελίδα διαμαρτυρίας.

Οι πονηριές επηρεασμού της κοινής γνώμης εδώ δεν πιάνουν, εδώ δεν έχουμε εκλογές.

 

Όταν η WIND  κλείνει την σελίδα που μπορούσε να δει το εναπομείναντα υπόλοιπο ποσό ο συνδρομητής Q από τον υπολογιστή του, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

 

Όταν κάποιος βαφτίζει φτηνό το ψάρι που δεν έχει κρέας, τότε κάτι δεν πάει καλά.

Και για να τελειώνουμε,  ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ WIND ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ.

 

ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΣ

Οποιοςδήποτε (πχ €ταιρία) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ.....{πχ εδώ και 20€ να απαιτούν το μήνα}....ΘΑ το κάνει, ΑΝ τον (πχ €ταιρία) τον παίρνει.

Είναι δικιά μας δουλειά το ΑΝ θα τον αφήσουμε.

 

Για το θέμα μας:
Όλες οι €ταιρίες τις παίρνει (μην πω γιατί, το εξηγώ με τα παραπάνω) > ΑΡΑ το κάνουν και θα συνεχίσουν ακόμα χ€ιρότερα.

ΌΣΟ δεν "αντιδρούμε".

Σε κάθε οικονομική διεργασία η κατάσταση ισορροπεί σε ένα peak (κορυφή) για να ξαναπέσει (ισορροπήσει) σε μακροχρόνιο επίπεδο.

Έτσι , μην παραξενευτείτε για όλες τις εταιρίες πχ το 2020 να είναι 15€ το δίμηνο και το 2021 να είναι 15€ το μήνα για διάρκεια υπολοίπου,

 

Στην κατάσταση ισορροπίας (όπως όλα τα οικονομικά μεγέθη) μια ισορροπία (επιστροφή της καμπύλης στη διάρκεια των ετών που θα ακολουθήσουν) στη τιμή πχ του 15€ το 3μηνο το 2025 πχ όταν θα έχει περάσει η καμπύλη από το 20€ ανά μήνα πχ το 2023, δε θα είναι κάτι περίεργο.

Αλλά για την Q (Wind) με τα χαρακτηριστικά της θα είναι πολύ €πιζήμια ως το 2025:

Ίσως να καταρρεύσει, διατηρώντας τα effect ως το 2030, οπότε και να πτωχεύσει. Ιδίως διατηρώντας τα στη "συνείδηση" των πελατών, δλδ όλων μας των καταναλωτών.

 

Με τα χαρακτηριστικά της και εφόσων ΔΕΝ το "βλέπουν" αυτό που έεεεερχεται οι CEO της, ΔΕν μπορούμε για να κάνουμε κάτι άλλο, παρά να περιμένουμε καμιά 5ετία.

ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ.

 

Υ.Γ.: Και το 6€ στο countdown είναι τ€στάρισμά μας. Τα μακροχρόνια μεγέθη θα καταλήξουν "αλλού", όμως.

ΔΕΝ το καταλαβαίνουν οι CEO της; Εεεε ΑΣ πάθουν._

ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΣ

Χάνετε συνεχώς πελάτες και όπως το πάτε θα χάσετε πόλους ακόμα.. όσοι έχουν μεινει στην Q έχουν μεινει γιατί υποτίθεται πως ήταν οικονομική.. πλέων τα πακέτα έχουν γίνει ίδια με τις υπόλοιπες αιτεριες, μόνο που οι άλλες έχουν πολύ περισσότερα προνόμια  ...

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΣ

Τα 5€ μας εξυπηρτουν παρα πολυ εμας που εχουμε πολλες συνδεσεις στην οικογενεια, γιατι καποιον μήνα δεν χρειαζομαστε τοση καταναλωση, οποτε περισευουν απο την προηγουμενη ανανεωση χρονου.

ΛΕΚΤΟΡΑΣ

Συμφωνώ με την επαναφορά στο 5 ευρω και ζητώ κι εγώ την επιστροφή του, ως επιλογή! Είναι πολλοί άνθρωποι (παιδιά, ηλικιωμένοι, κ.ά.) που χρησιμοποιούν το κινητό σπάνια και μόνο για ανάγκη! Επίσης είναι και άλλοι άνθρωποι που χρησιμοποιούν αριθμό για συναγερμό! Για όλους αυτούς είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ το 10ευρω και σίγουρα πολλοί από αυτούς θα προτιμήσουν να αφήσουν τις συνδέσεις τους να τερματιστούν, ειδικά τώρα που ακόμα και το 10ευρω ισχύει ΜΟΝΟ για ένα δίμηνο πριν μηδενιστεί! Η λογική λύση λοιπόν, αν θέλει η Q να είναι ανταγωνιστική και να λέγεται οικονομική καρτοκινητή είναι η επαναφορά του 5 ευρου ως χαμηλότερη επιλογή ανανέωσης και η επέκταση της χρήσης του ξανά, τουλάχιστον στους 6 μήνες!