Στάτους Ιδεών

ΚΟΜΙΟΥΝΙΤΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ

Με μεγάλη χαρά βλέπουμε ότι σας ενδιαφέρει πολύ ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΙΔΕΩΝ και συνεχώς μπαίνουν ΦΡΕΣ ιδέες! Γι’αυτό, θα θέλαμε να σας περιγράψουμε τι αντιπροσωπεύει το ΣΤΑΤΟΥΣ της κάθε ιδέας, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδο αυτής που σας ενδιαφέρει! 

 

ΦΡΕΣ – Πολύ απλά, είναι όλες οι φρέσκιες ιδέες που μπαίνουν στον ΦΟΥΡΝΟ ΙΔΕΩΝ.

ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ – Εξετάζονται όλες οι ιδέες και ανάλογα χωρίζονται: σε αυτές που είναι ενδιαφέρουσες και θα μπορούσαν να υλοποιηθούν τώρα ή αργότερα, σε αυτές που ίσως προχωρήσουν με μικρές τροποποιήσεις και σε αυτές που δεν μπορούν να προχωρήσουν για διάφορους λόγους, τεχνικούς ή και εμπορικούς.

ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ - Ίσως κάποια ιδέα να μην μπορεί να υλοποιηθεί αυτούσια, αλλά πιστεύουμε ότι έχει ενδιαφέρον και γι'αυτό εξετάζουμε μία παραλλαγή της.

ΣΤΟ  ΨΥΓΕΙΟ - Εδώ μπαίνουν οι ιδέες που μας αρέσουν μεν, αλλά δεν γίνεται να υλοποιηθούν στην παρούσα φάση για διάφορους λόγους. Παρολ’αυτά δεν απορρίπτονται, γιατί μπορεί στο μέλλον να τις κάνουμε πράξη!

ΣΟΡΡΥ ΚΑΗΚΕ –Μην το πάρετε κατάκαρδα, δυστυχώς δεν μπορούμε να υλοποιήσουμε όλες τις προτάσεις. Παρολ’αυτά συνεχίστε να μας προτείνετε ΦΡΕΣκιες ιδέες!

ΨΩΝΙΣΑΜΕ –Αυτές οι ιδέες «πέρασαν» στην επόμενη φάση! Είτε αυτούσιες, είτε με μικρές παραλλαγές, προχωρούν σε υλοποίηση.

ΖΥΜΩΝΕΤΑΙ – Ξεκινήσαμε! Ανάλογα με την πολυπλοκότητα της κάθε ιδέας το διάστημα υλοποίησης θα διαφέρει, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο!

ΨΗΘΗΚΕ – Η ιδέα έγινε πράξη! Εντζόι!  Χαρούμενο emoji

 

Μόνο οι ιδέες που ξεπερνούν τα 10 ΛΑΙΚΣ περνούν από αξιολόγηση, ενώ όσες δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν πάνω από 10 ΛΑΙΚΣ μέσα σε 3 μήνες από την ημέρα που προτάθηκαν, ή όσες πρόκειται να περάσουν από μελλοντική αξιολόγηση από την ομάδα μας, μετακινούνται στην ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΙΔΕΩΝ, εδώ https://bit.ly/35le4Kt 

Συνεχίστε να ανεβάζετε τις ιδέες σας γιατί μαζί, διαμορφώνουμε την νέα Q!