Τι θα βρεις στο Κομιούνιτι

ΚΟΜΙΟΥΝΙΤΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ

 

 

Γουέλκαμ στο Κομιούνιτι!

Εδώ μοιραζόμαστε σκέψεις & ιδέες & ερωτήσεις και συμμετέχουμε ενεργά σε δράσεις & διαγωνισμούς. Καθημερινά επικοινωνούμε, βοηθάμε ο ένας τον άλλον και μαζί, διαμορφώνουμε την νέα Q. 

community_live.png

 

 

Τι θα βρεις στο Κομιούνιτι;

 

ΓΟΥΕΛΚΑΜ http://bit.ly/2CahaVt

Ξεκίνα από εδώ. Διάβασε τους Όρους Χρήσης και τους Κανονισμούς και ψάξε στις Συχνές Ερωτήσεις να βρεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι.

 

ΦΟΡΟΥΜ http://bit.ly/2tX50uS

Το ΦΟΡΟΥΜ είναι ο χώρος που ο καθένας μπορεί να ρωτήσει ή να βοηθήσει τους υπόλοιπους χρήστες και να ανοίξει ένα νέο θέμα συζήτησης! Σπικ απ!

 

ΦΟΥΡΝΟΣ ΙΔΕΩΝ http://bit.ly/2Hkryxk

Αν έχεις κάποια ιδέα στο μυαλό σου που θέλεις να μας προτείνεις ή θες να ψηφίσεις άλλες ιδέες, ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΙΔΕΩΝ είναι ο χώρος που πρέπει να επισκεφθείς.

 

ΜΠΛΟΓΚ http://bit.ly/2XKKN9k

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ Q

Εδώ θα διαβάσεις όλα τα νέα σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Q, άλλα και άλλα θέματα που πιστεύουμε ότι έχουν ενδιαφέρον.

 

INSOMNIA

Το Insomnia, ένα από τα μεγαλύτερα forum/blog στην Ελλάδα, μας δίνει χρήσιμα άρθρα με τιπς και how-to βίντεος!

 

ΕΘΕΛΟΝ

Η Έθελον αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εθελοντικές κοινότητες στην Ελλάδα. Εδώ θα βρεις άρθρα σχετικά με τον εθελοντισμό, ευκαιρίες εθελοντισμού από τον «καναπέ» σου και θα ψηφίσεις ποια θες να είναι η επόμενη δράση που θα διοργανώσει η Q σε συνεργασία με την Εθελον στην οποία μπορείς και να συμμετάσχεις!

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα νέοι διαγωνισμοί ανεβαίνουν στο Κομιούνιτι. Στέι τιουντ!

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Με τις αποστολές μας εξερευνάς το Κομιούνιτι και έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις τα πρώτα σου γαλόνια. Νέα αποστολή κάθε εβδομάδα. Το’χεις;

 

ΓΙΟΥΖΕΡ ΠΡΟΝΤΑΞΙΟΝΣ

Κάθε εβδομάδα ανεβάζετε και κάτι καινούργιο πχ. φωτος, βίντεος κλπ. φορ φαν & ΛΑΙΚΣ.

 

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με το Κομιούνιτι οι Συχνές Ερωτήσεις και το ΦΟΡΟΥΜ είναι η λύση!  Εικονίδιο χαρούμενου άνδρα

 

Εντζόι!

Η ομάδα του Κομιούνιτι